Infantils

 

Infantil A:

Partit marcat en el calendari on ens jugàvem deixar a un rival directe a set punts.
Gran partit, la Grama va sortir com sempre sense donar opcions a un rival que sabia moure molt bé la pilota, en el min.3 Mario obria el marcador de falta i el 2n obra de Kevin i amb aquest resultat ens vam anar al descans. Podia a veure estat més voluminosa la primera part però la bona actuació del porter de l’equip rival va fer que no fos així. En la 2ª meitat el Racing Sarrià va sortir amb tot, ja que no tenia res a perdre encara que no van arribar amb claretat a la porteria, posant en dificultats a la Grama, però la gran actitud dels nens en defensa va fer no fer perillar en marcador. A falta de 10 min. i amb un gol d’estratègia aconseguiem marcar el 3-0 definitiu.
Bona dinàmica d’aquest infantil amb gran actitud i treball que porta 12 victòries i un empat.

Partido marcado en el calendario donde nos jugábamos dejar a un rival que sabemos que va a estar en los puesto de arriba hasta en final y lo dejamos a 7.
Gran partido, la Grama salió como siempre sin dar opciónes a un rival que sabía mover muy bien el balón en el min.3 Mario abría el marcador de falta y el 2º obra de Kevin y con este resultado nos fuimos al descanso. Podía a ver sido más abultada la primera parte pero la buena actuación del portero del equipo rival hizo que no fuera así. En la 2ª mitad el Racing Sarriá salió con todo, ya que no tenía nada que perder aunque no llegaron con claridad a la portería poniendo en apuros a la Grama, pero la gran actitud de los niños en defensa hizo no hacer peligrar en marcador. A falta de 10 min. y con un gol de estrategia conseguimos marcar el 3-0 definitivo.
Buena dinámica de este infantil con gran actitud y trabajo que lleva 12 victorias y un empate.

Foto: Infantil A

 

Infantil B:

Partit important, perquè amb la victòria ens manteníem 2n sense perdre la distància amb el líder i així estar ben posicionat per a la 2ª volta.
Primera part amb molts nervis, cometent nombrosos errors en les passades. Comencem marcant, però ells ens van igualar abans del descans. Després de la xerrada al vestidor vam sortir més tranquils i jugant com normalment ho fem i fruit d’això van arribar els gols.
Ens toca seguir treballant.

Partido importante, porque con la victoria nos manteniamos 2º sin perder la distancia con el lider y así estar bien posicionado para la 2ª vuelta.
Primera parte con muchos nervios, cometiendo numerosos errores en los pases. Comenzamos marcando, pero ellos nos igualaron antes del descanaso. Después de la charla en el vestuario salimos más tranquilos y jugando como normalmente lo hacemos y fruto de ello llegaron los goles.
Nos toca seguir trabajando.

Foto: Infantil B

 

Infantil C:

Immerescuda derrota de l’infantil C en la seva visita a la premier, que no va generar cap tipus de joc. A la primera part vam posar el joc. Tres pilotes llargues dels quals eren fora de joc ens va trencar els esquemes i ens vam anar al descans. A la represa intentem donar-li la volta al marcador. en una contra un penal a favor i l’últim gol va ser una falta.

Inmerecida derrota del infantil C en su visita a la premier, que no generó ningún tipo de juego. En la primera parte pusimos el juego. Tres balones largos de los cuales eran fuera de juego nos rompió los esquemas y nos fuimos al descanso. A la reanudación intentamos darle la vuelta al marcador. en una contra un penalti a favor y el último gol fue una falta.

 

Infantil D:

Partit molt ben jugat per part dels nostres nens, però en el que al final, a causa d’uns errors nostres en defensa ens van penalitzar acabant amb el resultat de 3 a 2. Per contra, el bon fer d’algun jugador d’ells va contribuir al resultat. En resum, ens toca seguir treballant.

Partido muy bien jugado por parte de nuestros niños, pero en el que al final, debido a unos fallos nuestros en defensanos nos penalizo acabando con el resultado de 3 a 2. Por el contrario, el buen hacer de algún jugador de ellos contribuyó en el resultado. En resumen, nos toca seguir trabajando.

 

Infantil E:

Descansa