Femení Juvenil A:

Cadet juvenil A 6 Europa B 2
Comencem l’any amb tres punts importantissims per apretar la part alta de la classificació, amb un partit en el que l’equip ha anat de mes a menys, primera part on l’equip ha estat molt acertat de cara a porteria i em marxat a la mitja part amb un 5 a 0, i en la segona part ens hem relaxat i s’ha quedat el definitiu 6 a 2, primera victoria de 2019 i molta lliga per fer algo maco.

Cadete juvenil A 6 Europa B 2
Empezamos el año con tres puntos importantísimos para apretar la parte alta de la clasificación, con un partido en el que el equipo ha ido de mas a menos, primera parte donde el equipo ha estado muy acertado de cara a portería y me marchado al descanso con un 5 a 0, y en la segunda parte nos hemos relajado y se ha quedado el definitivo 6 a 2, primera victoria de 2019 y mucha liga para hacer algo bonito.

Foto: Juvenil Femení A

Femení Juvenil B:

Grama 3-5 Sant Jordi
Partit disputadíssim on va poder guanyar qualsevol.
Vam començar una mica fredes, però a poc a poc ens vam anar entonant, ens marquen el primer i reaccionem bé, jugavem contra un rival de dalt i hem estat força bé, al final l’àrbitre ha dictat sentència en el partit i al final després d’haver aconseguit el 3-3, per tonteries del col·legiat ens acaben ficant dos més. Gran partit de les nostres que han marxat plorant de la impotència, aquest és el camí a seguir.

Grama 3-5 Sant Jordi
Partido disputadisimo donde pudo ganar cualquiera.
Empezamos un poco frías, pero poco a poco nos fuimos entonando, nos marcan el primero y reaccionamos bien, jugabamos contra un rival de arriba y hemos estado bastante bien, al final el árbitro ha dictado sentencia en el partido y al final despues de haber logrado el 3-3, por tonterias del colegiado nos acaban metiendo dos más. Gran partido de las nuestras que se han marchado llorando de la impotencia, este es el camino a seguir.

Foto: Juvenil Femení B

Por admin