Infantil B CAMPIÓ DEL TORNEIG !!!!

Youssef Bakali MVP del torneo

Gianlucas Ramos Portero menos goleado

 

 

Infantil B:

TORNEIG FUTBOL PREMIER CUP DE SETMANA SANTA 2019

La ciutat de Barcelona obre les seves portes per celebrar el ja tradicional torneig de futbol de Setmana Santa que arriba ja a la seva 11a edició.
És una bona aposta per l’espectacle del futbol amb la participació d’equips de la nostra comunitat, nacionals i estrangers, on el nostre Infantil B s’ha adjudicat el triomf en la seva categoria, sent Youssef Bakali l’MVP del torneig i el nostre Gianlucas el porter menys golejat.
A continuació us posem el quadre de partits i els resultats dels partits que ha hagut d’anar sortejant l’Infantil B fins arribar a la final.

Fase grups
IB 5-0 Rustu Líban
IB 4-1 Castellar
IB 3-1 F. Marcet
semifinals
IB 3-1 Guineueta
final
IB 4-1 sant feliuent

 

TORNEO FÚTBOL PREMIER CUP DE SEMANA SANTA 2019

La ciudad de Barcelona abre sus puertas para celebrar el ya tradicional torneo de fútbol de Semana Santa que llega ya a su 11ª edición.
Es una buena apuesta por el espectáculo del fútbol con la participación de equipos de nuestra comunidad, nacionales y extranjeros, donde nuestro Infantil B se ha adjudicado el triunfo en su categoría, siendo Youssef BaKali el MVP del torneo y nuestro Gianlucas el portero menos goleado.
A continuación os ponemos el cuadro de partidos y los resultados de los partidos que ha tenido que ir sorteando el Infantil B hasta llegar a la final.

Fase grupos
IB 5-0 Rustu Líbano
IB 4-1 Castellar
IB 3-1 F. Marçet
semifinales
IB 3-1 Guineueta
final
IB 4-1 sant feliuent