Un punt de resurrecció

Samu en la última ocasió del partit (foto: Pedro González)

Diumenge de Resurrecció i bon punt pels colomencs contra un equip de la part alta de la  classificació amb bona imatge i ocasions per endur-se la victòria.

-DBC – Amb dos baixes sensibles afrontava el partit  Toni Romero. A la davantera una nova lesió deixava fora a Isaac Padilla i al centre de la defensa, Jorge Rojas, complia sanció per acumulació d’amonestacions. Caleb ocupava de nou la porteria, la defensa va estar formada per Chica com a capità, Canelada, Juan Carlos i un extraordinari Martí Tapia. Monterde i Cazorla ocupaven zona de mitjos, Pluvins i Buba les bandes, i en la punta d’atac Cristóbal. Cal destacar que el tècnic completava la convocatòria amb Raúl i Víctor, dos jugadors del Juvenil.

Va sortir molt amb molta intensitat el filial del Reus. La primera ocasió va arribar als 5 minuts de joc amb una falta a la frontal que Oribe va tirar per sobre del travesser. Ho tornava a intentar Oribe, per segona vegada, amb una falta similar als 10 minuts. En aquesta ocasió la pilota va acabar a les mans de Caleb Martínez sense gaire complicació.

El míster colomenc va intentar avançar les línies per evitar que el Reus adormís el partit al mig del camp. La replica colomenca va arribar al minut 12, en un córner penjat per Javi Chica que Omar va poder rematar al segon pal. La rematada de l’extrem marroquí va sortir fora per ben poc i es va estavellar contra la part exterior de la xarxa. Despertava la Grama, ho intentava en una jugada posterior, als 14 minuts, Martí Tapia, però la seva rematada no va ser efectiva.

Durant gran part del primer temps es van igualar les forces, la Grama aconseguia generar perill robant en la sortida de pilota del Reus i, així, va arribar a una nova ocasió per Pluvins al minut 22. El seu xut va sortir massa creuat fora de la porteria de Chechu.  La resposta tarragonina va arribar amb un atac per banda esquerra, la pilota a l’àrea va caure com un globus sobre la porteria colomenca i quan semblava que Caleb estava superat…va ficar la mà de manera prodigiosa per evitar el gol del Reus. Una nova intervenció de mèrit per Caleb Martínez que salvava a la Grama i deixava el marcador amb 0-0 al descans.

La segona part prometia més espectacle. La primera jugada de perill pels locals va arribar als 55 minuts amb una xut desviat des de la frontal d’Albert Cazorla. Ho seguien intentant els colomencs amb una forta pressió sobre el porter del Reus que jugava sempre la pilota des de zona defensiva. Els homes d’Albert Company, després del primer canvi al minut 61, no eren capaços de fer el seu joc àgil i de combinacions, la Grama es mantenia ben plantada i generant perill. Als 69 minuts, Rubén Canelada va rebre una passada magnífica de Cristóbal per rematar sol des de la frontal de l’àrea petita, però el xut del lateral colomenc va passar per sobre del travesser de Chechu. Un minut després, al 70, va arribar una falta llançada per Javi Chica que va sortit fora per molt poc.

L’equip començava a notar l’esforç físic i, Toni Romero, va introduir el primer canvi pels blanc-i-blaus. Als 75 minuts abandonava el camp Buba i entrava Samu. Començava a partir-se l’equip al mig camp i les contres del Reus cada vegada eren més perilloses obligant al segon canvi a la Grama, es va retirar Omar i entrava al terreny de joc Ñito quan corria el minut 80.

Arribats als instants finals del partit, després de tants minuts de joc sense haver aconseguit l’avantatge al marcador, a la Grama només li quedava l’heroica. L’embranzida final i les pilotades llargues eren l’únic recurs dels colomencs per doblegar al Reus. Ho intentava Juan Carlos als 88 minuts amb un remat de córner que Chechu va aturar sense problemes.  Però les millors ocasions van arribar al temps afegit: La primera la va tenir Duarte, que acabava d’incorporar-se substituint a Pluvins, però quan es quedava sol a dins de l’àrea per xutar a porteria el seu control defectuós va avortar una jugada claríssima de perill; La segona va ser més clara. Una pilota profunda per banda esquerra la va centrar al primer pal Duarte pel remat de Samu Martínez que la va enviar fora quan l’Estadi ja cantava el gol.

Xiulava el final el col·legiat amb l’empat inicial al marcador que deixa a la Grama a tres punts de la salvació i el descans obligatori de la propera jornada. Confiant en el calendari i en mantenir una bona línia de resultats, els colomencs rebran al Terrassa en la jornada 40 del campionat.

CLIQUEU PER VEURE L’ACTA DEL PARTIT

CLIQUEU PER VEURE LA CLASSIFICACIÓ DE TERCERA DIVISIÓ G5

Equipo inicial de la jornada 38 contra el Reus (foto: Pedro González)

Domingo de Resurrección y punto para los colomenses contra un equipo de la parte alta de la clasificación con buena imagen y ocasiones para llevarse la victoria.

Con dos bajas sensibles afrontaba el partido Toni Romero. En la delantera una nueva lesión dejaba fuera a Isaac Padilla y en el centro de la defensa, Jorge Rojas, cumplía sanción por acumulación de amonestaciones. Caleb ocupaba de nuevo la portería, la defensa estuvo formada por Chica como capitán, Canelada, Juan Carlos y un extraordinario Martí Tapia. Monterde y Cazorla ocupaban zona de medios, Pluvins y Buba las bandas, y en la punta de ataque Cristóbal. Cabe destacar que el técnico completaba la convocatoria con Raúl y Víctor, dos jugadores del Juvenil.

Salió muy con mucha intensidad el filial del Reus. La primera ocasión llegó a los 5 minutos de juego con una falta en la frontal que Oribe tiró por encima del travesaño. Lo volvía a intentar Oribe, por segunda vez, con una falta similar a los 10 minutos. En esta ocasión el balón acabó en las manos de Caleb Martínez sin mucha complicación.

El míster colomense intentó adelantar las líneas para evitar que el Reus durmiera el partido en medio del campo. La replica colomense llegó en el minuto 12, en un córner colgado por Javi Chica que Omar pudo rematar en el segundo palo. El remate del extremo marroquí salió fuera por poco y se estrelló contra la parte exterior de la red. Despertaba la Grama, lo intentaba en una jugada posterior, a los 14 minutos, Martín Tapia, pero su remate no fue efectivo.

Durante gran parte del primer tiempo se igualaron las fuerzas, la Grama lograba generar peligro robando en la salida de balón del Reus y, así, llegó a una nueva ocasión para Pluvins el minuto 22. Su disparo salió demasiado cruzado fuera la portería de Chechu. La respuesta tarraconense llegó con un ataque por banda izquierda, el balón al área cayó como un globo sobre la portería colomense y cuando parecía que Caleb estaba superado … metió la mano de manera prodigiosa para evitar el gol del Reus . Una nueva intervención de mérito para Caleb Martínez que salvaba a la Grama y dejaba el marcador con 0-0 al descanso.

La segunda parte prometía más espectáculo. La primera jugada de peligro para los locales llegó a los 55 minutos con una disparo desviado desde la frontal de Albert Cazorla. Lo seguían intentando los colomenses con una fuerte presión sobre el portero del Reus que jugaba siempre el balón desde zona defensiva. Los hombres de Albert Company, después del primer cambio en el minuto 61, no eran capaces de hacer su juego ágil y de combinaciones, la Grama se mantenía bien plantada y generando peligro. A los 69 minutos, Rubén Canelada recibió un pase magnífico de Cristóbal para rematar solo desde la frontal del área pequeña, pero el disparo del lateral colomense pasó por encima del travesaño de Chechu. Un minuto después, al 70, llegó una falta lanzada por Javi Chica que salió fuera por muy poco.

El equipo empezaba a notar el esfuerzo físico y, Toni Romero, introdujo el primer cambio por los blanquiazules. A los 75 minutos abandonaba el campo Buba y entraba Samu. Empezaba a partirse el equipo en el medio campo y las contras del Reus cada vez eran más peligrosas obligando al segundo cambio en la Grama, se retiraba Omar y entraba al terreno de juego Nito cuando corría el minuto 80.

Llegados los instantes finales del partido, después de tantos minutos de juego sin haber conseguido la ventaja en el marcador, en la Grama sólo quedaba la heroica. El empuje final y los pelotazos largos eran el único recurso de los colomenses para doblegar al Reus. Lo intentaba Juan Carlos a los 88 minutos con un remate de córner que Chechu detuvo sin problemas. Pero las mejores ocasiones llegaron en el tiempo añadido: La primera la tuvo Duarte, que acababa de incorporarse sustituyendo a Pluvins, pero cuando se quedaba solo dentro del área para chutar a portería su control defectuoso abortó una jugada clarísima de peligro; La segunda fue más clara. Una pelota profunda por banda izquierda la centró al primer palo Duarte para el remate de Samu Martínez que la envió fuera cuando el Estadio ya cantaba el gol.

Pitaba el final el colegiado con el empate inicial en el marcador que deja a la Grama a tres puntos de la salvación y el descanso obligatorio de la próxima jornada. Confiando en el calendario y en mantener una buena línea de resultados, los colomenses recibirán al Terrassa en la jornada 40 del campeonato.

CLICAD PARA VER EL ACTA DEL PARTIDO

CLICAD PARA VER LA CLASIFICACIÓN DE TERCERA DIVISIÓN G5