Bona experiència del nostre Cadet C al Vila-real Yellow Cup

 

 

Cadete C:

Vila-real Yellow Cup
Fase de grups
Vila-real 3-0 Grama
Partit contra un rival superior i molt ordenat, els nostres no l’hi van posar fàcil, amb ganes i il·lusió però l’efectivitat del Vila-real va declinar el partit.
Alboraya 1-0 Grama
Error en el primer minut que costa un gol per les condicions climatològiques, un vent que no va deixar va facilitar el joc de la Grama i que va suposar un handicap en contra. El nostre cadet C no va poder remuntar el partit contra un Alboraya d’una categoria superior, que es va tancar enrere durant tot el partit.
Burlades 1-1 Grama
Empat contra un rival també d’una categoria superior on la Grama va tenir ocasions per guanyar però la pilota no va voler entrar.
Quarts final consolacion
Móstoles 1 (4) -1 (3) Grama
Superiors al rival no vam saber trobar el camí al gol, eliminats del torneig per penals.
Bona experiència per als nois que malgrat no guanyar cap partit van signar un gran torneig contra equips d’una categoria superior.

Villarreal Yellow Cup
Fase de grupos
Villarreal 3-0 Grama
Partido contra un rival superior y muy ordenado, los nuestros no se lo pusieron fácil, con ganas e ilusión pero la efectividad del Villarreal declinó el partido.
Alboraya 1-0 Grama
Error en el primer minuto que cuesta un gol por las condiciones climatológicas, un viento que no dejó facilitó el juego de la Grama y que supuso un handicap en contra. Nuestro cadete C no pudo remontar el encuentro contra un Alboraya de una categoría superior, que se cerró atrás durante todo el partido.
Burlades 1-1 Grama
Empate contra un rival también de una categoria superior donde la Grama tuvo ocasiones para ganar pero el balón no quiso entrar.
Cuartos final consolacion
Móstoles 1 (4)-1 (3) Grama
Superiores al rival no supimos encontrar el camino al gol, eliminados del torneo por penaltis.
Buena experiencia para los chicos que pese a no ganar ningun partido firmaron un gran torneo contra equipos de una categoría superior.