Important triomf de l’Aleví A de la F.E. Grama a Granollers per 2-3

L’Aleví A de la Fundació Esportiva Grama aconsegueix una importantíssima victòria a casa del Granollers, cinquè classificat, per un 2-3 final.

Un gol de Mariano Vela al minut 3 posava de cara el partit davant els del Vallès Occidental però dos gols en contra va posar les coses molt complicades.

Fins que un gol de Sergi Marzo empatava el partit (59′) i pocs minuts desprès arribaria el de la victòria dels peus de Dauda Camara.

Aquest treballat i merescut triomf situa a l’equip de la Fundació Grama dirigit per Ferran Hernández és onzè amb 18 punts, i donà confiança necessària per enfrontar-se i vèncer qualsevol equip com l’Escola Futbol Mataró, setè amb vint punts, que el rebrem el dissabte dia 1 de febrer a les 11 hores al Nou Municipal de Santa Coloma.

Per això convidem a tots els socis de la Fundació Grama i els aficionats al futbol de Santa Coloma a disfrutar i donar suport al nostre equip al Nou Municipal.

Alé Grama!!!

El Alevín A de la Fundación Deportiva Grama consigue una importantísima victoria en casa del Granollers, quinto clasificado, por un 2-3 final.

Un gol de Mariano Vela en el minuto 3 ponía de cara el partido ante los del Barcelona pero dos goles en contra puso las cosas muy complicadas.

Hasta que un gol de Sergi Marzo empataba el partido (59 ‘) y pocos minutos después llegaría el de la victoria de los pies de Daudi Camara.

Este trabajado y merecido triunfo sitúa al equipo de la Fundación Grama dirigido por Ferran Hernánez es undécimo con 18 puntos, y dio confianza necesaria para enfrentarse y vencer a cualquier equipo como la Escuela Fútbol Mataró, séptimo con veinte puntos, que el recibiremos el sábado día 1 de febrero a las 11 horas en el Nou Municipal de Santa Coloma.

Por eso invitamos a todos los socios de la Fundación Grama y los aficionados al fútbol de Santa Coloma a disfrutar y apoyar a nuestro equipo en el Nou Municipal.