-L’Aleví B de la Fundació Esportiva Grama aconsegueix una gran victòria davant el Granollers per 3-2 recolzat per l’afició del Nou Municipal de Santa Coloma.

Aquesta segona suma de punts seguida deixa sisè amb 24 punts al conjunt dirigit per Dani Rosa i Dídac Caballero retallant distàncies a tots els rivals per davant que han perdut o empatat en aquesta mateixa jornada excepte el triomf del Terrassa davant el Mollet.

Un gol matiner de Jordi Lozano al minut 7 avançà als de la Fundació Grama seguit del d’Iván Montes al 13′. Nomès la fatalitat d’un gol en pròpia porta va fer que el mateix jugador, Jorge Pérez, marquès el 3-1. El segon de l’equip visitant va ser al minut final que deixà el marcador de 3 a 2 per als de Santa Coloma.

A la jornada 15 l’equip de la Fundació Grama el tocarà viatjar al Municipal Cirera, rival directe a nomès 4 punts menys de diferència a la posició novena per la sisena dels de Santa Coloma, el pròxim dissabte 1 de febrer a les 10:15 hores.

És per això que animem a tots els aficionats al futbol que s’acostin al Nou Municipal com quan juguem a fora a gaudir durant un parell d’hores d’espectacle.

Alé Grama!!!

-L’Aleví B de la Fundación Deportiva Grama logra una gran victoria ante el Granollers por 3-2 apoyado por la afición del Nou Municipal de Santa Coloma.
Esta segunda suma de puntos seguida deja sexto con 24 puntos al conjunto dirigido por Dani Rosa y Diego Caballero recortando distancias a todos los rivales por delante que han perdido o empatado en esta misma jornada excepto el triunfo del Terrassa ante el Mollet.
Un gol tempranero de Jordi Lozano en el minuto 7 avanzó a los de la Fundación Grama seguido del de Iván Montes al 13 ‘. Sólo la fatalidad de un gol en propia puerta hizo que el mismo jugador, Jorge Pérez, marqués el 3-1. El segundo del equipo visitante en el minuto final que dejó el marcador de 3 a 2 para los de Santa Coloma.

En la jornada 15 el equipo de la Fundación Grama el tocará viajar al Municipal Cereza, rival directo en sólo 4 puntos menos de diferencia en la posición novena por la sexta los de Santa Coloma, el próximo sábado 1 de febrero a las 10:15 horas.

Es por ello que animamos a todos los aficionados al fútbol que se acerquen al Nuevo Municipal como cuando jugamos fuera a disfrutar durante un par de horas de espectáculo.

Por admin