L’Aleví C de la F.E. Grama cau davant el Bufalà, cinquè classificat

L’Aleví C de la Fundació Grama no ha pogut davat el Bufalà, cinquè classificat, i ha perdut per 1-5, amb un únic gol de José Orobio per als de Santa Coloma que va ser el de l’honor.

Perquè si els dirigits per José Mª Tizón no han pogut trencar la ratxa negativa el pròxim cop però segur que milloraran les opcions per les jornades següents per les bones condicions i actituts de tots el jugadors i tècnics d’aquest Aleví de la Fundació Grama.

I lo podrem veure molt aviat aquesta reacció com al pròxim partit al camp del Poble Nou, onzè classificat amb 12 punts, i rival directe a una posició dels de Santa Coloma, amb 10 punts i dotzena posició a la classificació.

Per això animem a tots els socis de la Fundació Esportiva Grama i aficionats al futbol de Santa Coloma recozin a aquest equip tant al Nou Municipal com quan juguin a fora per veure i gaudir de bon futbol i emocions.

Alé Grama!!!

-L’Aleví C de la Fundación Grama no ha podido davat el Bufalà, quinto clasificado, y ha perdido por 1-5, con un único gol de José Orobio para los de Santa coloma que fue el del honor.

Porque si los dirigidos por José M ª Tizón no han podido romper la racha negativa el próximo golpe pero seguro que mejorarán las opciones para las jornadas siguientes por las buenas condiciones y actitudes de todos los jugadores y técnicos de este Alevín de la Fundación Grama.

Y lo podremos ver muy pronto esta reacción como el próximo partido en el campo del Pueblo Nuevo, undécimo clasificado con 12 puntos, y rival directo en una posición de los de Santa Coloma, con 10 puntos y duodécima posición en la clasificación.

Por eso animamos a todos los socios de la Fundació Esportiva Grama y aficionados al fútbol de Santa Coloma recozin a este equipo tanto en el Nou Municipal como cuando jueguen fuera para ver y disfrutar de buen fútbol y emociones.