Els dirigits per Rafa Avilés i Ramon Domínguez han agafat la directa i no hi ha qui els pari.

L’Infantil B de la Fundació Esportiva Grama ha estat remuntant posicions, amb aquest triomf són ja 11 victòries de 14 jornades, fins arribar a col.locarse segon a nomès 4 punts del líder, Escola Sarrià, qui ha apallissat el cuer, el Bufalà , per 12-0.

El doblet de Raúl Castillo, al minut 19 i al 60, ha escombrat els punts per als jugadors de la Fundació Grama al derbi colomenc contra el Imperio, sisè classificat amb 28 punts, que trenca la seva ratxa de victòries amb aquesta clara derrota.

A la jornada 15 l’equip de la Fundació Grama rebrà a l’Escola Esportiva Guineueta, desè classificat amb 17 punts, el dissabte 1 de febrer des de les 11:30 hores al Nou Municipal.

Per això fem una crida als amants del futbol de Santa Coloma i de la Fundació Grama a acudir tant a fora com al nostre estadi a donar suport als nostres joves jugadors.

Alé Grama!!!

Los dirigidos por Rafa Avilés y Ramón Domínguez han cogido la directa y no hay quien los pare.

El Infantil B de la Fundación Deportiva Grama ha sido remontando posiciones, con este triunfo son ya 11 victorias de 14 jornadas, hasta llegar a col.locarse segundo a sólo 4 puntos del líder, Escuela Sarrià, quien ha golpeado el colista, el Bufalà , por 12-0.

El doblete de Raúl Castillo, en el minuto 19 y el 60, ha barrido los puntos para los jugadores de la Fundación Grama al derby colomense contra el Imperio, sexto clasificado con 28 puntos, que rompe su racha de victorias con esta clara derrota.

En la jornada 15 el equipo de la Fundación Grama recibirá a la Escuela Deportiva Guineueta, décimo clasificado con 17 puntos, el sábado 1 de febrero desde las 11:30 horas en el Nou Municipal.

Por eso hacemos un llamamiento a los amantes del fútbol de Santa Coloma y de la Fundación Grama a acudir tanto fuera como en nuestro estadio a apoyar a nuestros jóvenes jugadores.

Por admin