El Juvenil B de la F.E.Grama ha realitzat una golejada de les més abultades a la jornada 14 a la visita de la Gran Penya Espanyolista Manigua B al Nou Municipal de Santa Coloma.

El 9-0 final davant un no menyspreat sisè classificat amb 22 punts es va aconseguir per la mentalització de lideratge que exerceix des d’un principi de partit l’entrenador Javi Murillo als seus jugadors ja des de l’inici de temporada, que per això lluiten pel liderat amb 34 punts nomès a dos del Turó de la Peira.

La llauna la va obrir Félix Millán al minut 17, que finalment faria un doblet. El segon als cinc minuts va marcar Samuel Ávila i quan restaven cinc minuts pel descans Marc Añigas sumaria el 3-0 a la fi de la primera part.

El mateix Marc faria un hattrick amb els seus dos gols següents, seguit del de Brayan Caicedo, el segon com van dir de Félix i l’últim de Raúl Romero al 89.

La jornada 15 tocarà obligatoriament descansar per la retirada de la lliga federativa del següent rival, l’Unificación Bellvitge.

Així que no serà fins la jornada 16 del 9 de febrer que els de la Fundació Grama no es desplacin al Municipal Provençana contra la Gornal, tercer per la cua amb nomès 4 punts, des de les 18 hores.

Alé Grama!!!

El Juvenil B de la FEGRAM ha realizado una goleada de las más abultadas en la jornada 14 en la visita de la Gran Peña Espanyolista Manigua B en el Nou Municipal de Santa Coloma .

El 9-0 final ante un no despreciado sexto clasificado con 22 puntos se consiguió por la mentalización de liderazgo que ejerce desde un principio de partido del entrenador Javi Murillo a sus jugadores ya desde el inicio de temporada , que por esto luchan por el liderato con 34 puntos sólo a dos del Turó de la Peira .

La lata la abrió Félix Millán en el minuto 17 , que finalmente haría un doblete . El segundo a los cinco minutos marcó Samuel Ávila y cuando quedaban cinco minutos para el descanso Marc Añigas sumaría el 3-0 al final de la primera parte .
El mismo Marc haría un hattrick con sus dos goles siguientes , seguido del de Brayan Caicedo , el segundo como dijeron de Félix y el último de Raúl Romero al 89 .
La jornada 15 tocará obligatoriamente descansar por la retirada de la liga federativa del siguiente rival, el Unificación Bellvitge .

Así que no será hasta la jornada 16 del 9 de febrero que los de la Fundación Grama no se desplacen al Municipal Provençana contra la Gornal , tercero por la cola con sólo 4 puntos , desde las 18 horas .

Por admin