Guillem Pujol, nou jugador de la FE Grama

26/01/2023

Guillem Pujol (Barcelona, 1995) s’incorpora a la Fundació Esportiva Grama i es converteix en el quart fitxatge del mercat d’hivern. El nou jugador blau ocupa la demarcació de lateral esquerre i arriba al conjunt colomenc després de passar la primera meitat de la temporada a la UE Sant Andreu, club que juga al mateix grup que la Grama, el cinquè de Tercera Federació.

És un jugador que es caracteritza per disposar de bones prestacions defensives i de comptar amb un llarg recorregut en atac. El futbolista té amb una experiència contrastada a Tercera Federació, categoria que coneix de sobres després de jugar al Granollers i al Sant Andreu. També ha arribat a jugar la Segona Divisió B amb el Centre d’Esports Sabadell. Benvingut, Guillem!

Guillem Pujol se incorpora a la Fundación Esportiva Grama y se convierte en el cuarto fichaje del mercado de invierno. El nuevo jugador azul ocupa la demarcación de lateral izquierdo y llega al conjunto colomense después de pasar la primera mitad de la temporada en la UE Sant Andreu, un club que juega en el mismo grupo que la Grama, el quinto de Tercera Federación.

Es un jugador que se caracteriza por disponer de buenas prestaciones defensivas y de contar con largo recorrido en ataque. El futbolista tiene una experiencia contrastada en Tercera Federación, categoría que conoce sobradamente después de jugar en el Granollers y en el Sant Andreu. También llegó a jugar la Segunda División B con el CE Sabadell. Bienvenido, Guillem!