FE Grama – CE Europa: rebem al líder

28/01/2023

La Fundació Esportiva Grama rep a partir de les 11:45h al Nou Municipal al líder de la competició, el CE Europa. Els homes de Jose Solivelles buscaran els 3 punts en un partit complicat i on la recaptació serà donada en benefici d’ activitats infantils de les festes de barri de les AAVV Raval i RiuSud.

Després de l’empat de la setmana passada a l’estadi de la Montañesa en l’estrena del nou míster, l’equip vol sumar els 3 punts per començar a capgirar la mala dinàmica en que es troba ficat, doncs no es guanya des del partit davant el CF Badalona a casa. Les sensacions a Nou Barris van ser força positives i el triomf va ser aprop, i ara es volen consolidar les bones sensacions amb punts.

Tot i això, no serà fàcil, doncs el rival d’aquesta setmana és l’Europa, líder destacat del Grup V de Tercera Federació. Els d’Ignasi Senabre, amb 43 punts al seu casiller, estan a 8 punts del segon classificat, el Sant Andreu. L’equip barceloní no perd des del 6 de novembre, dia en que va caure davant el Sants.

De cara al partit de demà, la Fundació Esportiva Grama compta amb les baixes d’Antonicelli, Ángel, Palomeque i Juste (lesió) i Rolo (decisió tècnica). D’altra banda, torna Roger Garcia després de complir sanció i debuta en convocatòria Guillem Pujol, el nou fitxatge per la disciplina colomenca.

Fundació Esportiva Grama – CE Europa

Competició: Jornada 19 de la Tercera Federació (Grup V)
Horari: diumenge 29 de gener, 11:45h.
Estadi: Nou Municipal de Santa Coloma.
Arbitratge: Xavier Alins Rodríguez (Vallès Occidental), assistit per Elías Agdaoui Fetheddine (Vallès Occidental) i Sergio Álvarez Ubric (Vallès Occidental)
Entrades: Entrada general 10€, Colomencs (acreditat amb DNI) 5€, Joves menors de 20 anys i persones amb carnet rosa: 5€. Recaptació destinada a activitats infantils de les AAVV Raval i RiuSud.
Seguiment: @FundacioGrama i GramaRadio.

La Fundació Esportiva Grama recibe a partir de las 11:45h en el Nuevo Municipal al líder de la competición, el CE Europa. Los hombres de Jose Solivelles buscarán los 3 puntos en un partido complicado y donde la recaudación será dada en beneficio de actividades infantiles de las fiestas de barrio de las AAVV Raval y RiuSud.

Tras el empate de la semana pasada en el estadio de la Montañesa en el estreno del nuevo míster, el equipo quiere sumar los 3 puntos para empezar a dar la vuelta a la mala dinámica en que se encuentra metido, pues no se gana desde del partido ante el CF Badalona en casa. Las sensaciones en Nou Barris fueron bastante positivas y el triunfo estuvo cerca, y ahora se quieren consolidar las buenas sensaciones con puntos.

Sin embargo, no será fácil, pues el rival de esta semana es el Europa, líder destacado del Grupo V de Tercera Federación. Los de Ignasi Senabre, con 43 puntos en su casillero, están a 8 del segundo clasificado, el Sant Andreu. El equipo barcelonés no pierde desde el 6 de noviembre, día en que cayó ante el Sants.

De cara al partido de mañana, la Fundación Deportiva Grama cuenta con las bajas de Antonicelli, Ángel, Palomeque y Juste (lesión) y Rolo (decisión técnica). Por otra parte, vuelve Roger Garcia después de cumplir sanción y debuta en convocatoria Guillem Pujol, el nuevo fichaje de la disciplina colomense.

Fundació Esportiva Grama – CE Europa

Competición: Jornada 19 de la Tercera Federación (Grupo V)
Horario: domingo 29 de enero, 11:45 h.
Estadio: Nuevo Municipal de Santa Coloma.
Arbitraje: Xavier Alins Rodríguez (Vallès Occidental), asistido por Elías Agdaoui Fetheddine (Vallès Occidental) y Sergio Álvarez Ubric (Vallès Occidental)
Entradas: Entrada general 10€, Colomenses (acreditado con DNI) 5€, Jóvenes menores de 20 años y personas con carnet rosa: 5€.
Seguimiento: @FundacioGrama y GramaRadio.