Empat a 0 a Nou Barris en l’estrena de Jose Solivelles a la banqueta

23/01/2023

Dia d’estrena a la banqueta de la FE Grama, ja que començava l’etapa de Jose Solivelles al capdavant del conjunt blau. Presentat aquest dimarts 17/01, el nou míster de la Grama ha treballat intensament amb l’equip per preparar el partit i s’ha notat sobre la gespa artificial del Municipal de Nou Barris.

Començarien dominant els nostres gràcies al joc directe que es mantindria durant tot el partit. Les aproximacions cap a l’àrea de Mourin des de ben d’hora no acabarien d’executar-se correctament. La més clara arribaria al 21′, quan Sergio Juste xutaria molt bé i la defensa local va treure la pilota sota pals. Probablement va ser la més clara del primer temps, on la Grama va saber defensar-se i va gaudir d’oportunitats de gol com la mencionada. Acedo i Montalbán també van tindre oportunitats de gol posteriors a la de Juste, però no van trobar la meta rival.

A la represa, l’equip de Jose Solivelles mantindria el mateix guió de partit, encara que la Monta ho va començar a intentar amb més insistència. La nota més negativa del duel va ser la lesió d’Antonicelli al 68′ de joc; l’argentí va sortir de la gespa acompanyat pels seus companys ja que no podia ni recolzar la cama. Molta força, Lucas!

Tot i gaudir d’oportunitats de perill, el conjunt local no va ser capaç de superar la defensa de la Grama, que es va mostrar força segura. Minuts després, Mike va gaudir d’un mà a mà que no va entrar de miracle; i a l’afegit, amb el partit trencat, Montalbán també va tindre-la a boca de canó, però la pilota no va trobar porteria. Després d’uns instants finals bojos, l’àrbitre decretaria el final del matx amb 0-0 al marcador.

El proper duel de la FE Grama serà diumenge 29 a les 11:45h, quan l’equip s’enfrontarà al líder de la competició, el CE Europa. És un partit molt important per nosaltres i us esperem a l’estadi! La recaptació d’aquest partit anirà destinada a activitats infantils de les festes de barri de les AAVV Raval i Riu Sud.

Día de estreno en el banquillo de la FE Grama, puesto que comenzaba la etapa de Jose Solivelles al frente del conjunto azul. Presentado este martes 17/01, el nuevo míster de la Grama ha trabajado intensamente con el equipo para preparar el partido y se ha notado sobre el césped artificial del Municipal de Nou Barris.

Comenzarían dominando los nuestros gracias al juego directo que se mantendría durante todo el partido. Las aproximaciones hacia el área de Mourin desde temprano no terminarían de ejecutarse correctamente. La más clara llegaría al 21′, cuando Sergio Juste chutaría muy bien y la defensa local sacó el balón bajo palos. Probablemente fue la más clara del primer tiempo, donde la Grama supo defenderse y gozó de oportunidades de gol como la mencionada. Acedo y Montalbán también tuvieron oportunidades de gol posteriores a la de Juste, pero no hallaron la meta rival.

En la reanudación, el equipo de Jose Solivelles mantendría el mismo guión de partido, aunque Monta empezó a intentarlo con más insistencia. La nota más negativa del duelo fue la lesión de Antonicelli en el 68′ de juego; el argentino salió del césped acompañado por sus compañeros ya que no podía ni apoyar la pierna. ¡Mucha fuerza, Lucas!

A pesar de gozar de oportunidades de peligro, el conjunto local no fue capaz de superar la defensa de la Grama, que se mostró bastante segura. Minutos después, Mike gozó de un mano a mano que no entró de milagro; y al añadido, con el partido roto, Montalbán también la tuvo a quemarropa, pero el balón no encontró portería. Después de unos instantes finales locos, el árbitro decretaría el final del encuentro con 0-0 en el marcador.

El próximo duelo de la FE Grama será el domingo 29 a las 11:45 h, cuando el equipo se enfrentará al líder de la competición, el CE Europa. ¡Es un partido muy importante para nosotros y os esperamos en el estadio! La recaudación de este partido irá destinada a actividades infantiles de las fiestas de barrio de las AAVV Raval y Río Sur.