Gran triomf dels nostres Juvenils femenins.

Juvenil Fem. A:

Cornellà a 2 – 4 Grama
Partit el qual vam començar una mica fluixes, en els primers minuts ens van marcar el primer gol, el segon als pocs minuts de penal. Després nostres noies van marcar el 2 -1 i lleguamos al descans. A la segona part van sortir com motos i van aconseguir capgirar el partit .Ens hem posat a un punt del primer a seguir lluitant per guanyar.

Cornellà 2 – 4 Grama
Partido el cual empezamos un poco flojas ,en los primeros minutos nos marcaron el primer gol, el segundo a los pocos minutos de penalti. Después nuestras chicas marcaron el 2 -1 y lleguamos al descanso. En la segunda parte salieron como motos y lograron dar la vuelta al partido .Nos hemos puesto a un punto del primero a seguir luchando por ganar.

Juvenil Fem. B:

Grama 6-1 Barberà Andalusia
Partit merescut.
Primera part, hem sortit molt bé i dominant cosa que ha fet que aconseguim marcar, mentre anava passant els minuts, dominàvem mes i mes i ens hem anat a la mitja part amb un merescut 3-0.
A la segona part, en una jugada tonta ens marquen el 3-1, i ens han vingut els fantasmes de tots els partits que vam començar a flaquejar, però hem sabut portar la situació i en els últims deu minuts hem marcat 3 més i sentenciar una victòria que ja feia temps que ens la mereixíem perquè estem progressant bastant bé, toca seguir i fer una gran segona volta que jugant així ho serà.

Grama 6-1 Barberá Andalucia
Partido merecido.
Primera parte, hemos salido muy bien y dominando cosa que ha hecho que consigamos marcar, mientras iba pasando los minutos, dominabamos mas y mas y nos hemos ido a la media parte con un merecido 3-0.
En la segunda parte, en una jugada tonta nos marcan el 3-1, y nos han venido los fantasmas de todos los partidos de que empezamos a flojear, pero hemos sabido llevar la situación y en los últimos diez minutos hemos marcado 3 mas y sentenciar una victoria que ya hacia tiempo que nos la mereciamos porque estamos progresando bastante bien, toca seguir y hacer una gran segunda vuelta que jugando asi lo será.