Els nostres Juvenils segueixen sumant.

Juvenil A:

Partit molt tàctic en què els dos equips han competit fins al final. Primera part en la qual el Girona ha portat el pes de la possessió sense tenir grans ocasions. En canvi nosaltres, sense tenir molts moments de possessió si creavamos sensació de perill. Acabant la primera part va arribar el gol d’ells en una acció a pilota aturada. Segona part semblant a la que hem aconseguit empatar a un cop de cap d’Alberto. Els últims 10 minuts el partit s’ha trencat i qualsevol dels dos equips a pogut guanyar. La més clara l’hem tingut nosaltres en un servei de córner rematat per Javi González al travesser.

Partido muy táctico en el que los dos equipos han competido hasta el final. Primera parte en la que el Girona ha llevado el peso de la posesión sin tener grandes ocasiones. En cambio nosotros, sin tener muchos momentos de posesión si creavamos sensación de peligro. Acabando la primera parte llegó el gol de ellos en una acción a balón parado. Segunda parte parecida en la que hemos conseguido empatar en un cabezazo de Alberto. Los últimos 10 minutos el partido se ha roto y cualquiera de los dos equipos a podido ganar. La más clara la hemos tenido nosotros en un saque de esquina rematado por Javi González al larguero.

Juvenil B:

Una altra setmana seguim sumant 1-5 amb un bon treball de totes les línies, molt travat i competit, amb moltes interrupcions per faltes, on ens costa una mica enllaçar per dins, i aquí és on entra el treball de la nostra bandes trencant per fora amb bones ocasions de gol, on un porter que a baixat de preferent a primera per reforçar fa la seva feina traient bons 1 contra 1.
Alejandro amb bones aturades en un parell d’ocasions manté la igualtat en el marcador, fins que Javi en un llançament de córner de Baulo, remata al pal llarg on no arriba el porter, un gol important de moment i el minut de partit, part final de la primera part.
Un inici de la segona part amb canvis que donen frescor a la línia d’atac, i profunditat, que són els que canvien el resultat i el partit per complet, sempre dic que no hi ha un 11 inicial, hi ha un equip amb unes condicions tècniques i tàctiques espectaculars per seguir il·lusionant a aquesta entitat.
El treball diari té la seva recompensa. A seguir !!!

Otra semana seguimos sumando 1-5 con un buen trabajo de todas las líneas , muy trabado y competido, con muchas interrupciones por faltas, donde nos cuesta un poco enlazar por dentro , y ahí es donde entra el trabajo de nuestra bandas rompiendo por fuera con buenas ocasiones de gol , donde un portero que a bajado de preferente a primera para reforzar hace su trabajo sacando buenos 1 contra 1.
Alejandro con buenas paradas en un par de ocasiones mantiene la igualdad en el marcador, hasta que Javi en un lanzamiento de córner de Baulo, remata al palo largo donde no llega el portero , un gol importante por el momento y el minuto de partido , parte final de la primera parte .
Un inicio de la segunda parte con cambios que dan frescura a la línea de ataque, y profundidad, que son los que cambian el resultado y el partido por completo,siempre digo que no hay un 11 inicial , hay un equipo con unas condiciones técnicas y tácticas espectaculares para seguir ilusionando a esta entidad.
El trabajo diario tiene su recompensa . A seguir!!!