Una de freda i una de calenta.

Infantil Fem. A:

Aleví infantil a
Grama 3 – 6 Sant Jordi
Primera part el què juguem molt bé i amb moltes ganes, en les quals van fer bones jugades i ens vam anar al descans 2 a 3. En començar la segona part i marcar elles les nostres es van venir una mica baix, després vam aconseguir marcar, però l’equip contrari ens va marcar. Seguirem treballant i lluitant amb les nostres noies.

Alevin infantil a
Grama 3 – 6 Sant Jordi
Primera parte el la que juguamos muy bien y con muchas ganas, en las cuales hicieron buenas jugadas y nos fuimos al descanso 2 a 3 . Al comenzar la segunda parte y marcar ellas las nuestras se vinieron un poco abajo , después conseguimos marcar, pero el equipo contrario nos marcó . Seguiremos trabajando y luchando con nuestras chicas.

Infantil fem: B:

Sant Jordi 5-7 Grama
Partit en el qual ens jugavem molt.
Hem començat francament bé i gràcies a això hem agafat un avantatge bona i considerable però en el segon quart ens hem confiat una mica i se’ns ha posat el partit 2-3, cert és que tots els gols d’elles són errors nostres totalmentr evitables.
Al tercer quart hem tornat a sortir molt entonades i conscients del partit que era i hem aconseguit posar-nos 2-5, en el darrer quart hem marcat rapidamentr però elles s’han vingut amunt i han retallant de 3-7 a 5-7, hem sabut patir al final i hem aconseguit una soferta victòria.
Partit important per deixar a una rival directa mes en el camí i més a prop de l’objectiu!

Sant Jordi 5-7 Grama
Partido en el que nos jugabamos mucho.
Hemos empezado francamente bien y gracias a esto hemos cogido una ventaja buena y considerable pero en el segundo cuarto nos hemos confiado un poco y se nos ha puesto el partido 2-3, cierto es que todos los goles de ellas son fallos nuestros totalmentr evitables.
En el tercer cuarto hemos vuelto a salir muy entonadas y conscientes del partido que era y hemos logrado ponernos 2-5, en el ultimo cuarto hemos marcado rapidamentr pero ellas se han venido arriba y han recortado de 3-7 a 5-7, hemos sabido sufrir al final y hemos conseguido una sufrida victoria.
Partido importante para dejar a una rival directa mas en el camino y más cerca del objetivo!