Prebenjamí A:

Quatre victòries consecutives del Prebenjamí A que els situa en segona posició i que ens serveix per agafar confiança per afrontar l’important partit de la pròxima jornada contra el tercer classificat, el Europa.
Partit sense gaire misteri donada la superioritat dels locals que amb un joc dinàmic i vistós van fer gaudir al públic assistent.
Se li retalla distància al líder i ja està a vuit punts. A seguir treballant.

Cuatro victorias consecutivas del Prebenjamín A que les situa en segunda posición y que nos sirve para cojer confianza para afrontar el importante partido de la próxima jornada contra el tercer clasificado, el Europa.
Partido sin mucho misterio dada la superioridad de los locales que con un juego dinámico y vistoso hicieron disfrutar al público asistente.
Se le recorta distancia al líder y ya está a ocho puntos. A seguir trabajando.

Prebenjamí B:

Montañesa 0
Preb b 11

Partit on la Grama ha estat molt superior en tot moment.
Les bona actitud col·lectiva i la pressió han donat els seus fruits. Bon partit on s’ha pogut veure grans jugades i bons gols.
Cal destacar el joc per banda i la culminació de jugades. A seguir treballant.

Montañesa 0
Preb b 11

Partido donde la Grama ha sido muy superior en todo momento.
Las buena actitud colectiva y la presión han dado sus frutos. Buen partido donde se ha podido ver grandes jugadas y buenos goles.
Destacar el juego por banda y la culminación de jugadas. A seguir trabajando.

Prebenjamí C:

Preb C: 4-3 Llefia
Comencem perdent els dos primers quarts 0-2, vam aconseguir remuntar en el tercer quart a espavilar-nos 3-2, ens tornen a empatar i en l’últim sospir vam aconseguir el 4-3 final, partidàs per seguir lluitant per tornar al primer lloc.

Preb C: 4-3 Llefia
Empezamos perdiendo los dos primeros cuartos 0-2, conseguimos remontar en el tercer cuarto al espabilarnos 3-2, nos vuelven a empatar y en el último suspiro logramos el 4-3 final, partidazo para seguir luchando por volver al primer puesto.

Prebenjamí D:

Cerdayola Mataro 2-3 Prebejamin D (amistoso)

Prebenjamí E:

Prebenjamí E 1-11 Raval Calaf
Primers dos quarts ordenats al camp, aguantant els embites de l’equip Co líder, ens vam anar al descans amb 1-2 al marcador ja a la segona part l’equip contrari amb més experiència sent de segon any tots es van imposar per velocitat i no vam poder parar-los bon partit dels menuts tot i el resultat.

Prebenjamin E 1-11 Arrabal Calaf
Primeros dos cuartos ordenados en el campo, aguantando los embites del equipo Co líder, nos fuimos al descanso con 1-2 en el marcador ya en la segunda parte el equipo contrario con mayor experiencia siendo de segundo año todos se impusieron por velocidad y no pudimos pararlos buen partido de los peques a pesar del resultado.

Por admin