Juvenil A:

Partit igualat i de gran intensitat. Primera part en la qual l’equip no va entrar amb bon peu al partit. No vam saber interpretar les situacions de joc i ens va costar adaptar-nos a l’estil de partit que el rival ens plantejava. A la primera part, en una centrada des de l’esquerra i rematat des de dins l’àrea petita va arribar el gol del rival. La segona part va ser diferent i vam entrar molt millor al partit, fruit d’això va arribar l’empat amb un gran xut d’Eric des de fora de l’àrea. Quan l’equip estava bolcat buscant culminar la remuntada vam perdre a Moisès per doble groga i a Lucas per lesió. Sense possibilitat de poder fer canvis vam acabar el partit amb nou jugadors donant per bo l’empat.

Partido igualado y de gran intensidad. Primera parte en la que el equipo no entró con buen pie al partido. No supimos interpretar las situaciones de juego y nos costó adaptarnos al estilo de partido que el rival nos planteaba. En la primera parte, en un centro desde la izquierda y rematado desde dentro del área pequeña llegó el gol del rival. La segunda parte fue diferente y entramos mucho mejor al partido, fruto de ello llegó el empate con un gran disparo de Eric desde fuera del área. Cuando el equipo estaba volcado buscando culminar la remontada perdimos a Moisés por doble amarilla y a Lucas por lesión. Sin posibilidad de poder hacer cambios acabamos el partido con nueve jugadores dando por bueno el empate.

Juvenil B:

Una altra victòria més que resumeix el bon fer d’aquest equip, les setmanes segueixen passant i nosaltres seguim sumant de tres en tres, amb jugades que em deixen una il·lusió per poder arribar a un objectiu que potser ningú esperava, però aquest equip si.

Partit dur contra un rival d’últim any, al qual li costa seguir el nostre ritme de sortida amb pilota i arribar a les ajudes, una banda dreta que és un punyal en cada acció d’atac, i un gol del nostre central d’una distància encara incerta per a mi, encarrila la nostra victòria amb una actitud en general de sacrifici i bon fer per tots.

Una setmana més en la que els gols són per jugades molt ben elaborades, i assistències de (fica-ho tu que està millor col·locat) així dóna gust. Els de dalt no s’escapen, a seguir sumant que això ningú va dir que fos fàcil.

Otra victoria más que resume el buen hacer de este equipo, las semanas siguen pasando y nosotros seguimos sumando de tres en tres, con jugadas que me dejan una ilusión por poder llegar a un objetivo que quizás nadie esperaba , pero este equipo sí .

Partido duro contra un rival de último año, al cual le cuesta seguir nuestro ritmo de salida con balón y llegar a las ayudas , una banda derecha que es un puñal en cada acción de ataque , y un gol de nuestro central de una distancia aún incierta para mí , encarrila nuestra victoria con una actitud en general de sacrificio y buen hacer por todos.

Una semana más en la que los goles son por jugadas muy bien elaboradas, y asistencias de ( mételo tú que está mejor colocado ) así da gusto . Los de arriba no se escapan, a seguir sumando que esto nadie dijo que fuera fácil.

Juvenil C:

JC 3-1 IMPERI
Partit molt disputat al Municipal on la primera part va acabar amb empat a un amb un sol xut a porta de l’equip visitant. A la segona part més del mateix, oportunitats per als dos equips que no es materialitzaven fins que al minut 60 un penal provocat per Adil avançava a la Fundació però l’Imperi no es va donar per vençut i va sortir a buscar l’empat però ni el Imperi ni la Fundació a la contra aprofitaven les seves ocasions, fins que al minut 80 la Fundació matava el partit amb el resultat de 3-1 després d’una contra perfecta, resultat amb què va acabar el partit.

JC 3-1 IMPERIO
Partido muy disputado en el Municipal donde la primera parte acabo con empate a uno con un solo tiro a puerta del equipo visitante. En la segunda parte más de lo mismo, oportunidades para los dos equipos que no se materializaban hasta que en el minuto 60 un penalti provocado por Adil adelantaba a la Fundación pero el Imperio no se dio por vencido y salió a por el empate pero ni el Imperio ni la Fundación a la contra aprovechaban sus ocasiones, hasta que en el minuto 80 la Fundación mataba el partido con el resultado de 3-1 tras una contra perfecta, resultado con el que acabó el partido.

Por admin