L’empat ha predominat en els Benjamins.

Benjamí A:

BENJAMIN A 1 VILA OLÍMPICA 1

Partit que havia de guanyar, almenys empat per seguir puntuant i arribar a l’objectiu.

Partit igualat amb ànsia de gol per part dels dos.
Diversos pals per part dels dos equips.
Cada vegada millors sensacions amb l’equip, que encara que costi, a poc a poc es va notant la millora.
Només queda seguir treballant i un cop mes no rendir-se mai.

BENJAMIN A 1 VILA OLIMPICA 1

Partido que habia que ganarlo, por lo menos empate para seguir puntuando y llegar al objetivo.

Partido igualado con ansia de gol por parte de los dos.
Varios palos por parte de los dos equipos.
Cada vez mejores sensaciones con el equipo, que aunque cueste, poco a poco se va notando la mejoría.
Solo queda seguir trabajando y una vez mas no rendirse nunca.

Benjamí B:

Benjamí B 3-3 Cornellà

Necessitàvem mínimament puntuar davant aquest rival directe però en la primera part no ho semblava, desastrosa en tots els aspectes, tant amb pilota com en intensitat, ens posàvem 0-3 perdent, l’única cosa positiva dels dos primers quarts ha estat el gol al últim minut del segon quart.

Segona part l’equip a donat un canvi total i hem aconseguit ser superiors fins al punt d’en empatar i tenir ocasions per guanyar el partit, al final un punt que és molt bo.

Benjamín B 3-3 Cornellá

Necesitabamos mínimamente puntuar ante este rival directo pero en la primera parte no lo parecía, desastrosa en todos los aspectos, tanto con balón como en intensidad, nos poníamos 0-3 perdiendo, lo único positivo de los dos primeros cuartos ha sido el gol en el último minuto del segundo cuarto.

Segunda parte el equipo a dado un cambio total y hemos conseguido ser superiores hasta el punto de en empatar y tener ocasiones para ganar el partido, al final un punto que es muy bueno.

Benjamí C:

Victòria a casa per 5-3 contra el BA del Pomar. Tot i la gran millora i l’alta intensitat de l’equip visitant, la Grama, va saber controlar el partit i mantenir la possessió en tot moment. Tot i començar amb diverses oportunitats per avançar-se al marcador, van ser els visitans que van anotar el primer gol en una falta. Tot i anar per sota, la Grama va mantenir el nivell i va reaccionar a la perfecció per acabar remuntant el partit.

Victoria en casa por 5-3 contra el BA del Pomar. A pesar de la gran mejora y la alta intensidad del equipo visitante, la Grama, supo controlar el partido y mantener la posesión en todo momento. Todo y empezar con varias oportunidades para adelantarnos en el marcador, fueron los visitiantes que anotaron el primer gol en una falta. A pesar de ir por debajo, la Grama mantuvo el nivel y reaccionó a la perfección para acabar remontando el partido.

Benjamí D:

Benjamín D 5-5 Hospitalet At

Benjamí E:

Benjamí E 11-1 Martinenc
Partit molt complet tant en fase defensiva com en atac, l’equip va estar encertat i va ser superior durant els quatre quarts del joc, a destacar el joc col·lectiu que va ser en el partit de la temporada que més ha destacat.

Benjamín E 11 – 1 Martinenc
Partido muy completo tanto en fase defensiva como en ataque, el equipo estuvo acertado y fue superior durante los cuatro cuartos del partido, a destacar el juego colectivo que fué en el partido de la temporada que más brillo.

Benjamí F:

Hem començat el partit bastant despistats, hem tingut una mica de mala sort amb l’àrbitre, ja que ens ha xiulat tot en contra, en les dues primeres parts el rival ha estat quan ens han marcat els gols bastant injust, però bé, han aconseguit la victòria, a la segona part hem estat molt superior a ells i hem aconseguit marcar, però bé seguirem treballant per aconseguir la victòria.

Hemos empezado el partido bastante despistados, hemos tenido un poco de mala suerte con el arbitro, ya que nos ha pitado todo en contra, en las dos primeras partes el rival ha sido cuando nos han marcado los goles bastante injusto, pero bueno, han conseguido la victoria, en la segunda parte hemos sido muy superior a ellos y hemos conseguido marcar, pero bueno seguiremos trabajando para conseguir la victoria.