Gran partit del juvenil B

Juvenil B:

Collblanc 0-6 Juvenil B

Gran partit del juvenil B com mostra el resultat, 0-6. La primera part va transcórrer amb una aclaparadora superioritat en tots els aspectes, amb molta paciència i una infinitat de recursos i ocasions. Fent molt de mal per les bandes amb els laterals molt profunds, cada arribada era una ocasió per als nostres i la millor notícia per al contrari era arribar només 0-2 a la mitja part, amb gols d’Aleix i Oliver després d’una gran combinació. La segona part va començar prement el Torrassa amb alguna ocasió clara, però només dur 10 minuts, la Grama va tornar a agafar la batuta i va portar el partit al seu terreny marcant el ritme del partit, jugant amb calma quan es necessitava i accelerant el ritme en el moment just, amb aquest control va arribar el gol d’Abel amb una jugada per banda i que va afusellar al porter. En el 75, després d’una gran pressió i amb una actitud de compromís envejable Raul roba una pilota al porter i posa el 0-4. La Grama seguia amb un gran control i en una altra jugada de banda entre Sangam i Iván fiquen el cinquè, i al límit del final i després d’una jugada de tiralínies amb diverses parets en la vora de l’àrea Raul fica el 0-6. Gran treball, concentració i sacrifici del juvenil B. Felicitats nois.

 

Gran partido del juvenil B como muestra el resultado, 0-6. La primera parte transcurrió con una aplastante superioridad en todos los aspectos, con mucha paciencia y un sinfín de recursos y ocasiones. Haciendo mucho daño por las bandas con los laterales muy profundos, cada llegada era una ocasión para los nuestros y la mejor noticia para el contrario era llegar solo 0-2 a la media parte, con goles de Aleix y Oliver tras una gran combinación. La segunda parte empezó apretando el Torrassa con alguna ocasión clara, pero solo duro 10 minutos, La Grama volvió a coger la batuta y llevó el partido a su terreno marcando el ritmo del partido, jugando con calma cuando se necesitaba y acelerando el ritmo en el momento justo, con este control llegó el gol de Abel con una jugada por banda y que fusiló al portero. En el 75, tras una gran presión y con una actitud de compromiso envidiable Raul roba un balón al portero y pone el 0-4. La Grama seguía con un gran control y en otra jugada de banda entre Sangam e Iván meten el quinto, y al limite del final y tras una jugada de tiralíneas con varias paredes en el borde del area Raul mete el 0-6. Gran trabajo, concentración y sacrificio del juvenil B. Felicidades chicos.

Juvenil C:

Juvenil C 8-0 Collblanc Torrassa

Bona arrencada de lliga per al Juvenil C que es va imposar clarament al Torrassa.
L’equip va estar encertat des de l’arrencada i, amb un doblet de Damián Álvarez en els primer dotze minuts, va encarrilar una primera part que acabaria amb l’ampli resultat de cinc a zero (els altres gols els van marcar Takeru Nagai, Hugo Abril i Nick Vargas) .
La segona part l’equip va baixar el ritme però va mantenir la superioritat, no permetent al rival generar cap acció de perill i podent ampliar el marcador fins el resultat final de 8-0 (Joel Castell i Arnau Roca per partida doble).

 

Juvenil C 8 – 0 Collblanc Torrassa

Buen arranque de liga para el Juvenil C que se impuso claramente al Torrassa.
El equipo estuvo acertado desde el arranque y, con un doblete de Damián Álvarez en los primero doce minutos, encarriló una primera parte que acabaría con el amplio resultado de cinco a cero (los otros goles los marcaron Takeru Nagai, Hugo Abril y Nick Vargas).
La segunda parte el equipo bajó el ritmo pero mantuvo la superioridad, no permitiendo al rival generar ninguna acción de peligro y pudiendo ampliar el marcador hasta el resultado final de 8-0 (Joel Castillo y Arnau Roca por partida doble).

Juvenil D:

JD 1-1 BARCELONA Dragona:

Bon partit del Juvenil D que va dominar en tot moment. La primera part el Juvenil D es va poder avançar en diverses ocasions però no va encertar en materialitzar-les. La segona part la mateixa tònica creant ocasions sense materialitzar-les fins que en el minut 70 un refús va agafar desprevinguda la defensa blava i va suposar el 0-1 en el primer xut de l’equip contrari. Però La Fundació no es va donar per vençuda i després d’un cop franc en el minut 90 aconseguia empatar el partit.

 

JD 1-1 BARCELONA DRAGONA:

Buen partido del Juvenil D que dominó en todo momento. La primera parte el Juvenil D se pudo adelantar en varias ocasiones pero no acertó en materializarlas. La segunda parte la misma tónica creando ocasiones sin materializarlas hasta que en el minuto 70 un despeje cogió desprevenida a la defensa azul y supuso el 0-1 en el primer chute del equipo contrario. Pero La Fundación no se dió por vencida y tras un golpe franco en el minuto 90 lograba empatar el partido.