No s’ha pogut celebrar amb victòria el naixement de Mateu.

Veterans:

A.P.A Poble-sec-2
F.E.Grama-2

Els Veterans s’enfrontaven a un dels actuals líders de la lliga amb nombroses baixes i pràcticament en quadre.
Primera part igualada en què els jugadors de la Fundació no van aconseguir imposar el seu joc en un camp petit davant un rival que pressionava molt i que no parava de córrer.
El partit es va posar costa amunt a causa precisament de l’alta pressió que imposava el Poble-sec que després de forçar un servei de banda i treure ràpid va muntar una contra amb una pilota en profunditat que els va posar per davant en el marcador en posició dubtosa del davanter rival.
Amb 1-0 es va arribar al descans amb alguna polèmica, ja que en l’última jugada de la primera part hi va haver un penal tan clar com innecessari a favor de la Grama que el col·legiat no va voler xiular.
La segona part va ser una altra història, l’equip va sortir enravietado per l’injust del resultat i es va fer amo de la pilota i als 5 minuts la Fundació va aconseguir col·locar l’empat al marcador amb una preciosa combinació amb diverses parets que va deixar a Gica sol davant del porter que no va desaprofitar per aconseguir el 1-1.
En aquest moment la Fundació va seguir fent-se amo de la pilota i combinant per crear ocasions de gol, el rival amb un joc més directe també buscava les seves oportunitats i en un servei de córner mal defensat per La Grama va quedar la pilota solt i el davanter del Poble-sec va aprofitar per avançar al seu equip.
Una altra vegada tocava remuntar amb només 20 min per acabar el partit i els jugadors de la Fundació tocava però el cansament començava a fer efecte en els jugadors del nostre equip i les ocasions que es creaven no s’arribaven a materialitzar, però en una falta llançada per Gica des d’uns 20 metres es va colar pel pal llarg del porter aconseguint 2-2 final que ja cap dels dos equips va aconseguir canviar, els jugadors de la Grama es van merèixer alguna cosa més doncs van seguir buscant la porteria contrària i creant alguna ocasió més però no va poder ser.
Resultat final 2-2 entre dos molt bons equips de la lliga.

Jugador del partit Abraham que no va poder venir a jugar pel naixement del seu fill Mateu.
Felicitats de part de tot l’equip i de la Fundació.


 

Veteranos:

A.P.A Poble Sec-2
F.E.Grama-2

Los Veteranos se enfrentaban a uno de los actuales líderes de la liga con numerosas bajas y prácticamente en cuadro.
Primera parte igualada en la que los jugadores de la Fundación no consiguieron imponer su juego en un campo pequeño ante un rival que presionaba mucho y que no paraba de correr.
El partido se puso cuesta arriba debido precisamente a la alta presión que imponía el Poble Sec que tras forzar un saque de banda y sacar rápido montó una contra con un balón en profundidad que les puso por delante en el marcador en posición dudosa del delantero rival.
Con 1-0 se llego al descanso con alguna polémica, ya que en la última jugada de la primera parte hubo un penalti tan claro como innecesario a favor de La Grama que el colegiado no quiso pitar.
La segunda parte fue otra historia, el equipo salió enravietado por lo injusto del resultado y se hizo dueño del balón y a los 5 minutos la Fundación consiguió colocar el empate en el marcador con una preciosa combinación con varias paredes que dejó a Gica solo delante del portero que no desaprovechó para conseguir el 1-1.
En ese momento la Fundación siguió haciéndose amo del balón y combinando para crear ocasiones de gol, el rival con un juego más directo también buscaba sus oportunidades y en un saque de esquina mal defendido por La Grama quedó el balón suelto y el delantero del Poble Sec aprovechó para adelantar a su equipo.
Otra vez tocaba remontar con solo 20min para acabar el partido y los jugadores de La Fundación tocaba pero el cansancio empezaba a hacer mella en los jugadores de nuestro equipo y las ocasiones que se creaban no se llegaban a materializar, pero en una falta lanzada por Gica desde unos 20 metros se coló por el palo largo del portero consiguiendo 2-2 final que ya ninguno de los dos equipos consiguió cambiar, los jugadores de La Grama se merecieron algo más pues siguieron buscando la portería contraria y creando alguna ocasión más pero no pudo ser.
Resultado final 2-2 entre dos muy buenos equipos de la liga.

Jugador del partido Abraham que no pudo venir a jugar por el nacimiento de su hijo Mateo.
Felicidades de parte de todo el equipo y de la Fundación.