Gran començament dels nostres jugadors del Prebenjamí A

Prebenjamí A:

Sant Andreu 3-5 Prebenjamí A

Primer partit de lliga on vam sortir una mica adormits i desubicats. Tot i així, ens vam avançar al marcador, però això no canvia la tònica i, el nostre mal posicionament sumat a la major intensitat del rival, ens costa dos gols. En el segon quart i amb canvis d’actitud i ganes, amb millor joc col·lectiu, donem la volta al marcador i posem el 2-3 abans del descans.
A la represa, mateixos errors que al principi; menys intensitat i el rival aprofita i empata. En l’últim i decisiu quart, la nostra millor actitud de nou i la generositat en el joc aprofitant els dos contres un, ens dóna la recompensa de marcar dos gols i guanyar el primer partit 3-5.

 

Sant Andreu 3-5 Prebenjamín A

Primer partido de liga donde salimos un poco dormidos y desubicados. Aún así, nos adelantamos en el marcador, pero esto no cambia la tónica y, nuestro mal posicionamiento sumado a la mayor intensidad del rival, nos cuesta dos goles. En el segundo cuarto y con cambios de actitud y ganas, con mejor juego colectivo, damos la vuelta al marcador y ponemos el 2-3 antes del descanso.
En la reanudación, mismos errores que al principio; menos intensidad y el rival aprovecha y empata. En el último y decisivo cuarto, nuestra mejor actitud de nuevo y la generosidad en el juego aprovechando los dos contras uno, nos da la recompensa de marcar dos goles y ganar el primer partido 3-5.

Prebenjamí B:

PB Sistrells 7-0 Prebenjamí B

Primer partit de lliga contra un rival una mica difícil ja que anàvem amb un jugador menys.
El primer i segon quart vam intentar aguantar el rival encara que tot i així no van marcar les majories dels gols pel motiu que el Sistrells va saber aprofitar-se que només érem 6 jugadors.
Tercer i últim quart i als nostres estaven cansats, encara que tot i així seguim lluitant amb totes les forces i vam aconseguir xutar a porteria tres vegades però amb la mala sort que la pilota no ha volgut entrar.

 

PB Sistrells 7-0 Prebenjamín B

Primer partido de liga contra un rival un poco difícil ya que íbamos con un jugador menos.
El primer y segundo cuarto intentamos aguantar al rival aunque aún así no marcaron las mayorías de los goles por el motivo de que el Sistrells supo aprovecharse de que solo éramos 6 jugadores.
Tercer y último cuarto ya los nuestros estaban cansados, aunque aún así seguimos luchando a más no poder y conseguimos chutar a portería tres veces pero con la mala suerte de que el balón no ha querido entrar.

Prebenjamí C:

Prebenjamí C 1-6 Lloreda

Partit molt bonic tot i la derrota d’uns petits guerrers que havien començat amb el primer partit com federats. Partit en què es van viure moltes emocions, entrega, lluita i bon futbol per ser tan petits. Comencem perdent 0-2 fins que el petit Aaron va marcar l’1-2 de falta, un gran gol amb subtilesa que va acariciar el pal; però no va ser el nostre dia de sort ja que, després d’aquest gol, un gran tità vindria darrere fins a un 1-6. Derrota dels petits en l’arrencada de la lliga, però amb bona entrega i bon joc; toca treballar i pensar en les següents jornades, això acaba de començar.

 

Prebenjamín C 1-6 Lloreda

Partido muy bonito pese a la derrota de unos pequeños guerreros que habían empezado con el primer partido como federados. Partido en que se vivieron muchas emociones, entrega, lucha y buen fútbol para ser tan pequeños. Empezamos perdiendo 0-2 hasta que el pequeño Aaron marcó el 1-2 de falta, un gran gol con sutileza que acarició el palo; pero no fue nuestro día de suerte ya que, tras ese gol, un gran titán vendría detrás hasta un 1-6. Derrota de los pequeños en el arranque liguero, pero con buena entrega y buen juego; toca trabajar y pensar en las siguientes jornadas, esto acaba de empezar.