Partidàs del nostre Infantil A

Foto: Infantil A

 

Infantil A:

Partit on el Catalonia es va tancar enrere i van buscar el cop de pilota. Primera part estranya ja que amb les dimensions tan petites del camp no vam poder fer el nostre joc. A falta de 10 min. per acabar la primera part Ivan, obria el marcador amb una jugada de la part de dalt, vam fallar tres ocasions contra el porter.
La segona meitat la Grama es va posar la granota de treball i veient que no podíem jugar ens vam marcar l’objectiu de jugar directes. Molt bona segona part on no van donar opcions, un doblet de Mario va posar el 0-6 al marcador.

Brian Espinola:
Content per la victòria perquè portem 10 partits consecutius guanyant i deixant la porteria a 0. Però avui els he fet veure als nens que qualsevol equip ens pot ficar en dificultats, encara que en la primera part no van arribar sabíem que un llançament d’ells podia provocar molt perill amb un camp tan petit. És un pas més, però res està guanyat, i haurem de treballar dur per aconseguir l’objectiu.

Partido donde el Catalonia se encerró atrás y buscaron el pelotazo. Primera parte extraña ya que con las dimensiones tan pequeñas del campo no pudimos hacer nuestro juego. A falta de 10 min. para acabar la primera parte Iván, abría el marcador con una jugada de la parte de arriba, fallamos tres ocasiones contra el portero.
La segunda mitad la Grama se puso el mono de trabajo y viendo que no podíamos jugar nos marcamos el objetivo de jugar directos. Muy buena segunda parte donde no dieron opciónes serra, un doblete de Mario puso el 0-6 en el marcador.

Brian espinola:
Contento por la victoria porque llevamos 10 partidos consecutivos ganando y dejando la portería a 0. Pero hoy les he hecho ver a los niños que cualquier equipo nos puede meter en apuros, aunque en la primera parte no llegaron sabíamos que un lanzamiento de ellos podía provocar mucho peligro con un campo tan pequeño. Es un paso más pero nada está ganado, y tendremos que trabajar duro para conseguir el objetivo.

Infantil B: 

Gran partit a Gavà, contra un equip ben format, faltant-li una mica de gol, en definitiva, contra un bon equip.
Voliem els tres punts sí o sí per mantenir-nos en la segona posició de cara a la 2a volta i intentar apropar-nos una mica més al líder.
La primera part va transcórrer amb el domini de la pilota i amb ocasions de gol, una mica fruit del que marcava la classificació, però vam sortir, vam marcar un gol i ens vam relaxar.
A la segona part, després de la xerrada al vestidor van apretar el pistó i fruit d’això van començar a arribar els gols  i la possesió,  acabant amb un 0-4 i portant-se els tres punts.

Gran partido en Gavá, contra un equipo bien formado, faltándole un poco de gol, en definitiva, contra un buen equipo.
Queriamos los tres puntos sí o sí para mantenernos en la segunda posición de cara a la 2ª vuelta e intentar acercarnos un poco más al lider.
La primera parte transcurrió con el dominio del balón y con ocasiones de gol, un poco fruto de lo que marcaba la clasificación, pero salimos, marcamos un gol y nos relajamos.
En la segunda parte, después de la charla en el vestuario apretaron el pistón y fruto de ello empezaron a llegar los goles, al final del partido total de pases y ocasiones acabando con un 0-4 y llevandonos los tres puntos.

Infantil C:

Partit contra un equip físicament superior però no pel que fa al joc. Comencem el partit defensant ja que hi va haver allau d’ocasions per part d’ells, a partir d’aquí, a poc a poc es va anar igualant i guanyant espai, fins i tot ens vam arribar a posar amb 1-0. Dues accions allunyades amb dos pilotes llargues que els davanters rivals van executar sentenciant amb dos gols i encara marcarien un altre en el temps de descompte, acabant amb el resultat final d’1 a 3 definitiu.

Partido contra un equipo físicamente superior pero no en cuanto al juego. Empezamos el partido defendiendo ya que hubo avalancha de ocasiones por parte de ellos, a partir de ahí, poco a poco se fue igualando y ganando espacio, incluso nos llegamos a poner con 1-0. Dos acciones alejadas con dos balones largos que los delanteros rivales ejecutaron sentenciando con dos goles y aún marcarían otro en el tiempo de descuento, acabando con el resultado final de 1 a 3 definitivo.

Infantil D:

Poble nou 8 infantil D 1
Partit contra els tercers tots de segon any i molt mal competit per nosaltres els primers 5 gols fallades nostres.
Caldrà seguir millorant

Poble nou 8 infantil D 1
Partido contra los terceros todos de segundo año y muy mal competido por nosotros los primeros 5 goles fallos nuestros .
Habrá que seguir mejorando

Infantil E:

Els primers 10 minuts han estat molt igualats, a partir d’aquí el Parc ha tingut més oportunitats i ens ha encaixat 3 gols. Ens hem anat a la mitja part 3-0 perdent, no era el nostre millor dia i les coses no ens sortien. A la segona part, les jugades ens han fluït més i hem aconseguit posar-nos 3-2, però en una última jugada al Parc ha marcat el quart i no hem pogut fer res més.

Los primeros 10 minutos han estado muy igualados, a partir de ahí el Parc ha tenido más oportunidades y nos ha encajado 3 goles. Nos hemos ido a la media parte 3-0 perdiendo, no era nuestro mejor día y las cosas no nos salían. En la segunda parte, las jugadas nos han fluido más y hemos logrado ponernos 3-2, pero en una última jugada el Parc ha marcado el cuarto y no hemos podido hacer nada más.