Gran partit del Benjamí E

Benjamí A:

FE GRAMA 1 JUPITER 5

Primer quart per a nosaltres, a partir d’ahi, l’equip ha baixat el ritme i ens hem anat al descans 2-1 perdent en l’últim minut. Tercer quart dolentíssim per la nostra part i tornant a perdre, 3-1 resultat de tercer quart. En el quart i últim, vam encaixar 2 gols més, finalizalizando amb el resultat de 1-5.

FE GRAMA 1 JUPITER 5

Primer cuarto para nosotros, apartir de ahi, el equipo ha bajado el ritmo y nos hemos ido al descanso 2-1 perdiendo en el último minuto. Tercer cuarto malísimo por nuestra parte y volviendo a perder, 3-1 resultado de tercer cuarto. En el cuarto y último, encajamos 2 goles más, finalizalizando con el resultado de 1-5.

Benjamí B:

BB 2 – Badalona A2
Partit molt físic amb poc joc, aconseguim un 2-0 merescut i ens anem al descans. Badalona es fica en el partit amb un gol al 3r quart amb una carrera individual del lateral i en una contra ens fan el 2. Empat que sap a poc.

BB 2 – Badalona A 2
Partido muy físico con poco juego, logramos un 2-0 merecido y nos vamos al descanso. Badalona se mete en el partido con un gol en el 3r quarto con una carrera individual del lateral y en una contra nos hacen el 2. Empate que sabe a poco.

Benjamí C:

Descansa.

Benjamí D:

Benjamin D 2-2 Bon Pastor
Gran partit el disputat la matinada del dissabte. Dos equips molt igualats, on cada un ha volgut demostrar el seu poder sobre del terreny de joc. Una jugada a baló parat, va avançar els visitants abans del descans. A la represa, els locals van sortir a pel partit, i així va ser quan una gran combinació deixava sol al jugador de la Grama davant del porter on no fallaria. L’equip visitant va reaccionar ràpid, i a la següent jugada va ficar el 1-2. En l’últim quart quan el gram estava bolcada a l’atac, una gran jugada del nº 7 de la Grama anant-se’n de 3 rivals i cedint el gol al company per empatar el partit. En resum, un espectacular partit de la grama que segueix escalant llocs.

Benjamin D 2-2 Buen Pastor
Partidazo el disputado la mañana del Sábado. Dos equipos muy igualados, donde cada uno ha querido demostrar su poder encima del terreno de juego. Una jugada a balon parado, adelantó a los visitantes antes del descanso. En la reanudación, los locales salieron a por el partido, y asi fue cuando una gran combinación dejaba solo al jugador de la grama delante del portero donde no fallaría. El equipo visitante reaccionó rapido, y a la siguiente jugada metio el 1-2. En el ultimo cuarto cuando la grama estaba volcada al ataque, una gran jugada del nº 7 de la grama yendose de 3 rivales y cediendo el gol al compañero para empatar el partido. En resumen, un espectacular partido de la grama que sigue escalando puestos.

Benjamí E:

Benjamí E 7-2 Villaverde Penitents
Partit competit contra un rival que va lluitar durant els 48 minuts de joc
La pressió exercida pels nostres va fer que el rival tot just pogués generar ocasions, d’altra banda nosaltres vam estar encertats de cara a porteria i vam aconseguir anotar en 7 ocasions. Bon partit per encarar el proper contra un altre rival de la zona alta de la taula.

Benjamín E 7 – 2 Villaverde Penitents
Partido competido contra un rival que luchó durante los 48 minutos de juego
La presión ejercida por los nuestros hizo que el rival apenas pudiera generar ocasiones, por otro lado nosotros estuvimos certeros de cara a portería y conseguimos anotar en 7 ocasiones. Buen partido para encarar el próximo contra otro rival de la zona alta de la tabla.

Benjamí F:

Hem començat el partit una mica despistats, però després de la mitja part ha estat quan ens hem ficat en el partit, els nens han jugat molt bé i super atents  i així ha estat com hem aconseguit la victòria.

Hemos empezado el partido un poco despistados, pero después de la media partes ha sido cuando nos hemos metido en el partido, los niños han jugado muy bien y así ha sido como hemos conseguido la victoria.