21/01/2019

Cadete A:

Mollet 2 CA 0
Primera part on la Fundació es va mostrar superior però un cop més no va saber aprofitar les seves oportunitats.
A la segona meitat, un Mollet més ordenat i més intens es va fer a poc a poc amb el partit, i al contrari que la Grama si va aconseguir finalitzar amb èxit les seves ocasions. Al minut 65 i després d’un servei de córner, el conjunt local posava el 1-0. Els blaus van buscar l’empat quedant-se amb tres defenses i en el min. 79 en un contraatac el Mollet posava el 2-0 final.

Primera parte donde la Fundación se mostró superior pero una vez más no supo aprovechar sus oportunidades.
En la segunda mitad , un Mollet más ordenado y más intenso se hizo poco a poco con el partido, y al contrario que la Grama si logró finalizar con exito sus ocasiones. En el minuto 65 y tras un saque de córner, el conjunto local ponía el 1-0 . Los azules buscaron el empate quedándose con tres defensas y en el min. 79 en un contragolpe el Mollet ponía el 2-0 final.

Cadete B:

CB- Singuerlin
Partit plàcid per als nostres, que es posa a favor amb l’1-0 abans d’arribar al primer minut. L’equip rival tancat molt enrere i nosaltres tenint paciència i movent la pilota bé hem anat trobant espais i arribat al descans 3- 0, segona part en la que hem de canviar 4 jugadors per lesió però tot i així seguim desarborant un rival cada vegada menys intens i arribem al 8-0 final, a destacar el debut de Joan, porter del CE en la categoria primera.

Partido plácido para los nuestros, que se pone a favor con el 1-0 antes de llegar el primer minuto. El equipo rival cerrado muy atrás y nosotros teniendo paciencia y moviendo el balón bien hemos ido encontrando espacios y llegado al descanso 3- 0,segunda parte en la que tenemos que cambiar 4 jugadores por lesión pero aún así seguimos desarbolando a un rival cada vez menos intenso y llegamos al 8-0 final,a destacar el debut de Joan, portero del CE en la categoría primera.

Cadete C:

Sant Ignasi 4
Cadet C1
Derrota de la Grama davant d’un segon classificat que no va ser millors que ells. El partit començava amb dues ocasions clares fallades per als de Santa Coloma. Els primers 15 minuts veurien com els locals es posaven 2-0 al marcador amb un gol a la sortida d’un córner i el segon vindria d’una contra ben portada a terme pels locals. La Grama va posar joc, intensitat i va disposar d’ocasions que no acabarien a la xarxa. Abans del descans i en una pilota llarga arribaria el 3-0. La segona meitat seria per als visitants que seriosos i amb treball, però sense sort de cara a porta veuria com el Sant Ignasi es feia amb els 3 punts.

Cadete C 1
Derrota de la Grama frente a un segundo clasificado que no fue mejores que ellos. El partido comenzaba con dos ocasiones claras falladas para los de Santa Coloma. Los primeros 15 minutos verían como los locales se ponían 2-0 en el marcador con un gol a la salida de un córner y el segundo vendría de una contra bien llevada acabo por los locales. La grama puso juego, intensidad y dispuso de ocasiones que no acabarían en la red. Antes del descanso y en un balón largo llegaría el 3-0. La segunda mitad sería para los visitantes que serios y con trabajo, pero sin suerte de cara a puerta vería como el Sant Ignasi se hacía con los 3 puntos.

Cadete D:

Pubilles 2 cadet D 1.
Partit molt seriós del meu equip contra un equip que només a cedit una derrota contra el líder i a golejat a la resta. Dos córners mal rebutxats ens han castigat i nosaltres a la contra els hem fet el gol marcant-Dani, el just, un empat per actitud i treball s’ho mereixien.

Pubillas 2 cadete D 1.
Partido muy serio de mi equipo contra un equipo que solo a cedido una derrota contra el líder y a goleado al resto. Dos corners mal despejados nos han castigado y nosotros a la contra les hemos hecho el gol marcándolo Dani, lo justo, un empate por actitud y trabajo se lo merecían.

Cadete E:

Cadet E 1-2 Pubilles Cases

Ens visitava el líder i nosaltres veníem amb diverses baixes, tot i així l’equip amb moltes ganes i il·lusió d’afrontar el partit.

Primera part, nosaltres replegats aguantant les seves cops en diagonal fent molt bon partit i creant alguna que una altra ocasió a la contra, al minut 33 una falta lateral, al porter se li escapa i Marc fica el 1-0.

Segona part més del mateix, ells amb pilota enfonsant ens en la nostra àrea i nosaltres aguantat les seves envestides, en una que ens passa per sobre i hi ha diversos rebutjos en àrea ens empaten a 1 i en l’últim minut de partit un xut des de fora de l’ àrea fan el 1-2.

L’equip ha competit molt bé.

Cadete E 1-2 Pubillas Cases

Nos visitaba el líder y nosotros veníamos con varias bajas, aún así el equipo con muchas ganas e ilusión de afrontar el partido.

Primera parte, nosotros replegados aguantando sus golpeos en diagonal haciendo muy buen partido y creando alguna que otra ocasión a la contra, en el minuto 33 una falta lateral, al portero se le escapa y Marcos mete el 1-0.

Segunda parte más de lo mismo, ellos con balón hundiendo nos en nuestra área y nosotros aguantado sus embestidas, en una que nos pasa por encima y hay varios rechazos en área nos empatan a 1 y en el último minuto de partido un chute desde fuera del área hacen el 1-2.