Gran cap de setmana per als nostres Juvenils.

Juvenil A:

Partit molt complicat contra un rival que la classificació no està sent justa amb ells. Primera part molt igualada en què el rival ens ha donat el pes del partit jugant replegats i creant perill a la contra i en la pilota aturada. Ens ha costat crear ocasions en aquesta primera meitat, però a tocar del descans Bruno ha anotat de cap després d’una bona centrada des de l’esquerra. A la segona meitat hem aconseguit crear més ocasions però la sort no ha estat del nostre costat. Les més clares les han tingut Montalbán i Joel donant fins a tres vegades al pal. Defensivament hem tornat a ser sòlids deixant portal novament a zero.

Partido muy complicado contra un rival que la clasificación no está siendo justa con ellos. Primera parte muy igualada en la que el rival nos ha dado el peso del encuentro jugando replegados y creando peligro a la contra y en el balón parado. Nos ha costado crear ocasiones en esta primera mitad, pero al filo del descanso Bruno ha anotado de cabeza después de un buen centro desde la izquierda. En la segunda mitad hemos conseguido crear más ocasiones pero la suerte no ha estado de nuestro lado. Las más claras las han tenido Montalbán y Joel dando hasta tres veces al palo. Defensivamente hemos vuelto a ser sólidos dejando la porteria nuevamente a cero.

Juvenil B:

Un bon treball setmanal té la seva recompensa, partit contra rival directe en classificació, increïble treball dels nois en totes les facetes, tant en general com en particular, destacant molt en treball de jugadors que han hagut de marcar a l’home per evitar sortida de pilota del seu millor jugador, tant Arnau en la primera com Rubén en la la segona part fan la seva feina a la perfecció ja que els impedeix sortir fàcil a Júpiter, en global serietat en totes les línies amb bona pressió portant la pilota a la seva zona feble per prémer, moltíssima sortida amb perill per banda.
Gran sortida de tres en defensa, amb pilotes a l’esquena de bloc defensiu rival,
En definitiva partit complet per no perdre punts amb la part alta de la classificació.

Un buen trabajo semanal tiene su recompensa, partido contra rival directo en clasificación, increíble trabajo de los chicos en todas las facetas, tanto en general como en particular, destacando mucho en trabajo de jugadores que han tenido que marcar al hombre para evitar salida de balón de su mejor jugador, tanto Arnau en la primera como Rubén en la la segunda parte hacen su trabajo a la perfección ya que les impide salir fácil a Júpiter, en global seriedad en todas las líneas con buena presión llevando el balón a su zona débil para apretar, muchísima salida con peligro por banda.
Gran salida de tres en defensa,con balones a la espalda de bloque defensivo rival,
En definitiva partido completo para no perder puntos con la parte alta de la clasificación.

Foto Juvenil: B

Juvenil C:

JC 10-0 TURO PEIRA
Partit de pur tràmit on la primera part va acabar amb 4-0 i la segona amb 6-0, resultat final 10-0. El cuer segueix sense puntuar i la Fundació guanya tres punts per anar pujant llocs.

JC 10 – 0 TURO PEIRA
Partido de puro tramite donde la primera parte acabó con 4-0 y la segunda con 6-0, resultado final 10-0. El colista sigue sin puntuar y la Fundación gana tres puntos para ir subiendo puestos.