Jornada agridolçe per les noies.

Juvenil Fem. A:

Unificacion Bellvitge 0 Cadet Juvenil 9

Partit comode per a les nostres noies en què ens enfrontàvem a un equip de la zona baixa i en què necessitàvem els 3 punts per posar-nos segons en la classificació. Partit sense mes història que la d’un equip que ha sabut competir i ha fet una segona part en què tot ha ficat menys gols ha desplegat un bon joc. Ara ha seguir creient i sobretot a seguir treballant.

Unificacion Bellvitge 0 Cadete Juvenil 9

Partido comodo para nuestras chicas en el que nos enfrentabamos a un equipo de la zona baja y en el que necesitabamos los 3 puntos para ponernos segundos en la clasificación. Partido sin mas historia que la de un equipo que ha sabido competir y ha hecho una segunda parte en la que a pesar ha metido menos goles ha desplegado un buen juego. Ahora ha seguir creyendo y sobretodo a seguir trabajando.

Juvenil Fem. B:

Sabadell 6-2 Grama
Partit complicat el d’avui, comencem molt malament i en 10 minuts ens marquen 3, a partir d’ahi l’equip ha començat a trobar-se en el partit i hem aconseguit marcar un, després en la segona part hem jugat molt millor però no hem aconseguit materialitzar totes les ocasions que hem tingut, i al final amb bon gust de boca per com hem acabat el partit tot i el voluminós resultat de 6-2.

Sabadell 6-2 Grama
Partido complicado el de hoy, empezamos muy mal y en 10 minutos nos marcan 3, a partir de ahi el equipo ha empezado a encontrarse en el partido y hemos logrado marcar uno, después en la segunda parte hemos jugado mucho mejor pero no hemos conseguido materializar todas las ocasiones que hemos tenido, y al final con buen sabor de boca por como hemos acabado el partido pese al abultado resultado de 6-2.