Golejada de l’Infantil A

L’Infantil A va sumar la segona victòria de la temporada en imposar-se 4-0 a la Vila Olímpica B.

Partit controlat des del primer minut fins a l’últim per la Grama. Els colomencs van ser molt arriscats avançant molt les línies. Després de molt toc i possessió en el minut 17 un gol d’Burgui d’estratègia obria el marcador. La Grama no es va conformar i va ser pel segon, obra d’Gerian després d’un xut des de fora de l’àrea.

La segon meitat va ser un monòleg dels colomencs movent al rival de banda a banda. Després d’una gran diagonal per banda Gerian marcava el 3-0. Els jugadors locals van seguir movent la pilota molt millor que a la primera part i així un incansable Mario va serrar les dents i es va emportar el gol que mereixia pel seu esforç.

El Infantil A sumó la segunda victoria de la temporada al imponerse 4-0 a la Vila Olímpica B.

Partido controlado desde el primer minuto hasta el último por la Grama. Los colomenses fueron muy arriesgados adelantando mucho las líneas. Tras mucho toque y posesión en el minuto 17 un gol de Burgui de estrategia abría el marcador. La Grama no se conformó y fue por el segundo, obra de Gerian tras un chute desde fuera del área.

La segundo mitad fue un monólogo de los colomenses moviendo al rival de lado a lado. Tras una gran diagonal por banda Gerian marcaba el 3-0. Los jugadores locales siguieron moviendo el balón mucho mejor que en la primera parte y así un incansable Mario apretó los dientes y se llevó el gol que merecía por su esfuerzo.