Empat dels Veterans a casa

Partit igualat entre dos equips que van acabar entre els tres primers la temporada passada i que segur aquest any acabaran lluitant pel campionat. El partit va començar amb els dos conjunts disputant-se el domini de la pilota però amb força imprecisions causa de la pressió que exercien.

Aprofitant una pèrdua de pilota la Roureda va muntar un contraatac molt ràpid, guanyant l’esquena a la defensa azulona per avançar-se al marcador. A partir d’aquest moment la Grama va augmentar la pressió i ràpidament va empatar el marcador gràcies a una recuperació que Alex López va allotjar a la porteria de l’equip rival.

La Fundació des d’aquest moment es va fer amo de la pilota i va crear ocasions, però la primera part va acabar amb empat 1-1. La segona part va començar com va acabar la primera, amb el domini de la Fundació i creant ocasions que no s’aconseguien aprofitar, i sense deixar que l’equip contrari tingués possibilitats de marcar.

En una jugada que va cortóa la defensa amb un mal refús va acabar en corner i l’equip contrari va aprofitar per tornar a avançar-se. La Grama es va posar les piles i va començar a moure la pilota més ràpid i gràcies a això poc després en una jugada trenada al primer toc entre els jugadors del mig camp van deixar sol davant el porter a Ginés López que no va fallar aconseguint l’empat.

Tot i que la Grama va crear alguna ocasió clara el marcador ja no sé moure i va acabar amb un empat en un camp difícil.

Partido igualado entre dos equipos que acabaron entre los tres primeros la temporada pasada y que seguro este año acabarán luchando por el campeonato. El partido comenzó con ambos conjuntos disputándose el dominio del balón pero con bastante imprecisiones debido a la presión que ejercían.

Aprovechando una pérdida de balón la Roureda montó un contraataque muy rápido, ganando la espalda a la defensa azulona para adelantarse en el marcador. A partir de ese momento la Grama aumentó la presión y rápidamente empató el marcador gracias a una recuperación que Alex López alojó en la portería del equipo rival.

La Fundació desde ese momento se hizo dueño del balón y creó ocasiones, pero la primera parte acabó con empate 1-1. La segunda parte comenzó como acabó la primera, con el dominio de la Fundació y creando ocasiones que no se conseguían aprovechar, y sin dejar que el equipo contrario tuviese posibilidades de marcar.

En una jugada que cortóa la defensa con un mal despeje acabó en corner y el equipo contrario aprovechó para volver a adelantarse. La Grama se puso las pilas y comenzó a mover el balón más rápido y gracias a ello poco después en una jugada trenzada al primer toque entre los jugadores del medio campo dejaron solo ante el portero a Ginés López que no falló consiguiendo el empate.

Aunque la Grama creó alguna ocasión clara el marcador ya no sé movió y acabó con un empate en un campo difícil.