Prèvies dels equips Alevins (13 i 14 d’octubre)

ALEVÍ A

L’equip dirigit per Rafael Eugenio Galera juga diumenge a les 09:45 hores al Municipal Vallmorena davant el CE Vilassar de Dalt B.

El equipo dirigido por Rafael Eugenio Galera juega el domingo a las 09:45 horas en el Municipal Vallmorena ante el CE Vilassar de Dalt B.

ALEVÍ B

L’equip dirigit per Joan Salvador juga diumenge a les 12:30 hores al Municipal de Sant Vicenç de Montalt davant el Santvicentí CF.

El equipo dirigido por Joan Salvador juega el domingo a las 12:30 horas en el Municipal de Sant Vicenç de Montalt ante el Santvicentí CF.

ALEVÍ D

L’equip de Weleson Da Silva té partit al Municipal Can Aranyó Agapito Fernández diumenge a les 14:30 hores davant la Vila Olímpica C.

El equipo de Weleson Da Silva tiene partido en el Municipal Can Aranyó Agapito Fernández el domingo a las 14:30 horas ante la Vila Olímpica C.

ALEVÍ E

Els nois de Javier Juan Tenorio juguen diumenge a les 09:30 hores al Municipal Les Oliveres contra la Escola Pia Sarrià B.

Los chicos de Javier Juan Tenorio juegan el domingo a las 09:30 horas en el Municipal Les Oliveres contra la Escola Pia Sarrià B.

ALEVÍ F

Els nois d’Eduard Montoro juguen dissabte a les 11:45 hores al Municipal Parc Catalana davant el CF Barceloneta B.

Los chicos de Eduard Montoro juegan el sábado a las 11:45 horas en el Municipal Parc Catalana ante el CF Barceloneta B.

ALEVÍ G

Els nois de Víctor juguen diumenge a les 09:45 hores a Les Oliveres davant el CF Singuerlín B.

Los chicos de Víctor juegan el domingo a las 09:45 horas en Les Oliveres ante el CF Singuerlín B.