Girona FC «B» 2-2 FE Grama: igualada a Riudarenes

06/02/2023

La Fundació Esportiva Grama va fer un bon partit davant el Girona B sobre la gespa del Municipal de Riudarenes, on va aconseguir donar la volta a un marcador advers de 2-0 per acabar el partit amb empat a 2.

Matí d’autocar per l’expedició colomenca, que sortia cap a Riudarenes amb l’intenció de sumar els 3 punts. I aquesta intenció es va traduir en ocasions a la gespa, ja que només iniciar-se el partit, els colomencs van saber llegir el que requeria el duel; s’esperava amb un bon bloc defensiu mentre, alhora, s’aplicava una pressió alta quan era necessari. Això va provocar ocasions pels blaus, que es van apropar a la porteria local però no van aconseguir el gol.

Quan tot semblava enfilar cap al tunel de vestidors, va arribar el gol dels locals. Després d’una serie de rebots dins de l’àrea, Marc Alegre va engatillar un potent xut directe a l’escaire on Guiseris no va poder fer res per aturar-lo. A la represa, el guió de partit seguiria molt similar, amb oportunitats colomenques de la mà de xuts llunyans; però al 53′, l’infortuni amb dues relliscades del porter i d’un defensa blau va fer que el Girona es posés dos gols per davant. Tocava remar de valent.

I això és el que van fer els nostres, no abaixar els braços i lluitar. Set minuts més tard, David Adán retallaria distàncies amb un bon xut creuat. El Girona gaudiria d’alguna oportunitat, però la defensa de la Grama va estar molt encertada i sòlida, no permetent que els atacants locals fèssin més gols. Al 77′, Mike va caure dins l’àrea, l’àrbitre va decretar penal i Roger García no va fallar amb un xut ras que va enganyar el porter local per posar l’empat final al marcador.

Finalment, empat a Riudarenes per a després anar a unes dutxes que, per tercer any consecutiu, no tenien aigua calenta. La propera setmana, rebrem al Vilafranca al nostre estadi en un partit que es disputarà diumenge a les 11:45h.

La Fundació Esportiva Grama hizo un buen partido ante el Girona B sobre el césped del Municipal de Riudarenes, donde logró dar la vuelta a un marcador adverso de 2-0 para acabar el partido con empate a 2.

Mañana de autocar por la expedición colomense, que salía hacia Riudarenes con la intención de sumar los 3 puntos. Y esa intención se tradujo en ocasiones en el césped, ya que nada más iniciarse el partido, los colomenses supieron leer lo que requería el duelo; esperaba con un buen bloque defensivo mientras, al mismo tiempo, se aplicaba una presión alta cuando era necesario. Esto provocó ocasiones por los azules, que se acercaron a la portería local pero no lograron el gol.

Cuando todo parecía enfilar hacia el tunel de vestuarios, llegó el gol de los locales. Tras una serie de rebotes dentro del área, Marc Alegre engachó un potente disparo directo a la escuadra donde Guiseris no pudo hacer nada para detenerlo. En la reanudación, el guión de partido seguiría muy similar, con oportunidades colomenses de la mano de disparos lejanos; pero en el 53′, el infortunio con dos resbalones del portero y de un defensa azul hizo que el Girona se pusiera dos goles por delante. Tocaba remar duro.

Y esto es lo que hicieron los nuestros, no bajar los brazos y luchar. Siete minutos más tarde, David Adán recortaría distancias con un buen disparo cruzado. El Girona gozaría de alguna oportunidad, pero la defensa de la Grama estuvo muy acertada y sólida, no permitiendo que los atacantes locales marcaran más goles. En el 77′, Mike cayó dentro del área, el árbitro decretó penalti y Roger García no falló con un disparo raso que engañó al portero local para poner el empate final en el marcador.

Finalmente, empate en Riudarenes para después ir a unas duchas que, por tercer año consecutivo, carecían de agua caliente. La próxima semana, recibiremos al Vilafranca en nuestro estadio en un partido que se disputará el domingo a las 11:45h.