Cròniques dels Cadets (4-5/02/2023)

06/02/2023

Cadet A 0 – 2 Vilassar de Mar

Hem tornat a demostrar que no sabem competir. Hem confós tenir la pilota com a medi amb tenir la pilota com a objectiu, una confussió molt perillosa, i més en aquesta categoria. Les accions que hem aconseguit trepitjar àrea rival, ni tan sols hem estat capaços d’acabarles. Dues errades individuals els donen els gols. Estem immersos en una mala dinàmica que a nivell emocional ens te tocats. Hem de treballar ara per fer-nos forts en els errors i picar pedra per superar aquesta etapa. El míster comenta: «amb els meus jugadors fins al final».

Sant Andreu 1-1 Cadet B

Partit complicat en què el rival amb un bloc mitjà-baix i joc directe ens ha complicat les coses, ens han generat algunes ocasions a la primera part i nosaltres bos ha costat entendre el context malgrat tenir una bona actitud i predisposició, a la segona meitat l’escenari canvia, som dominadors del joc i no ens creen pràcticament ocasions, per altra banda, nosaltres arribem sense encert de cara a porteria però entenent millor el joc, donant amplitud en disposició i generant força. Dos errors individuals més en una mateixa acció ens condiciona i encaixem un gol que no ens permet anar-nos amb victòria del Narcís Sala.

Penya Anguera 2-1 Cadet C

Bon partit de l’equip, el millor de la temporada com a posseïdors de la pilota sabent trobar l’home lliure per dins i superant les línies rivals. L’equip rival no va sortir del seu camp a tota la primera part. A la segona seguim sent protagonistes i ens vam posar per davant. Comencem a perdre el control del joc, fins que l’equip rival ens va marcar de manca directa. Arribant a la recta final del partit un error de concentració defensiu (individual) ens costa el segon gol del rival, aquest es va emportar els 3 punts amb molt poquet. Hem de corregir aquests errors perquè no s’escapin més punts així. Avui la feina és bona en línies generals. A seguir!

Cadet D 3-1 Lloreda

Partit en què no vam jugar malament, vam tenir la pilota i vam dominar totalment el partit. El resultat podia haver estat més gran perquè vam fer 2 pals i pel nombre d’ocasions, però vam sumar 3 punts.

(Castellano)

Cadete A 0-2 Vilassar de Mar

Hemos demostrado de nuevo que no sabemos competir. Hemos confundido tener la pelota como medio con tener la pelota como objetivo, una confusión muy peligrosa, y más en esta categoría. Las acciones que hemos logrado pisar área rival, ni siquiera hemos sido capaces de terminarlas. Dos fallos individuales les dan los goles. Estamos inmersos en una mala dinámica que a nivel emocional nos tiene tocados. Debemos trabajar ahora para hacernos fuertes en los errores y machacar piedra para superar esta etapa. El míster comenta: «con mis jugadores hasta al final».

Sant Andreu 1-1 Cadete B

Partido complicado en el que el rival con un bloque medio-bajo y juego directo nos ha complicado las cosas, nos han generado algunas ocasiones en la primera parte y nosotros bos ha costado entender el contexto pese a tener una buena actitud y predisposición, en la segunda mitad el escenario cambia, somos dominadores del juego y no nos crean prácticamente ocasiones, por otro lado, nosotros llegamos sin acierto de cara a portería pero entendiendo mejor el juego, dando amplitud en disposición y generando bastante. Otros dos errores individuales en una misma acción nos condiciona y encajamos un gol que no nos permite irnos con victoria del Narcís Sala.

Penya Anguera 2-1 Cadete C

Buen partido del equipo, el mejor de la temporada como poseedores del balón sabiendo encontrar al hombre libre por dentro y superando las línes rivales. El equipo rival no salió de su campo en toda la primera parte. En la segunda seguimos siendo protagonistas y nos pusimos por delante. Empezamos a perder el control del juego, hasta que el equipo rival nos marcó de falta directa. Llegando a la recta final del partido un error de concentración defensivo (individual) nos cuesta el segundo gol del rival, este se llevó los 3 puntos con muy poquito. Tenemos que corregir estos errores para que no se escapen más puntos así. Hoy el trabajo es bueno en línes generales. A seguir!

Cadete D 3-1 Lloreda

Partido en el que no jugamos mal, tuvimos el balón y dominamos totalmente el partido. El resultado podía haber sido más abultado porque hicimos 2 palos y por el número de ocasiones, pero sumamos 3 puntos.