Cròniques dels Juvenils (4-5/02/2023)

07/02/2023

Juvenil A 0-2 Real Zaragoza

No va ser un mal partit dels nostres davant el segon classificat, però la manca d’eficàcia en atac, juntament a un parell d’errors defensius, van condemnar l’equip a la derrota. Aquesta setmana tenim un duel crucial davant el Constància (dissabte a les 16:00h a Inca).

Juvenil B 2-1 PB Cinc Copes

Mateix partit que la setmana passada, poc més a afegir. Fem una primera part bona, però una segona molt justeta. Seguim!

Pujadas 2-5 Juvenil C

Bona primera part en què ens vam poder anar diverses gorges per davant però marxem 0-1. Sortim una mica adormits i ens remunten, però seguim generant i tornem a posar les piles i acabem 2-5.

(Castellano)

Juvenil A 0-2 Real Zaragoza

No fue un mal partido de los nuestros ante el segundo clasificado, pero la falta de eficacia en ataque, junto a un par de errores defensivos, condenaron al equipo a la derrota. Esta semana tenemos un duelo crucial ante el Constancia (sábado a las 16:00h en Inca).

Juvenil B 2-1 PB Cinc Copes

Mismo partido que la semana pasada, poco más a añadir. Primera parte bastante positiva y segunda muy justita. Seguimos!

Pujadas 2-5 Juvenil C

Buena primera parte en la que nos pudimos ir varios goles por delante pero nos vamos 0-1. Salimos un poco dormidos y nos remontan, pero seguimos generando y nos volvemos a poner las pilas y terminamos 2-5.