Cròniques dels Infantils (4-5/02/2023)

07/02/2023

Montañesa 1-3 Infantil A

Trobada molt important i en camp difícil. Mala primera part, però tot i així, vencem 0-1. Segona part millorem, encara que encaixem gol en sortida de pilota, l’equip reacciona bé i tanquem el partit.

Infantil B 2-0 Vilassar de Dalt

Infantil C 2-1 Daumar

Partit difícil contra un rival molt bon. A la primera part aconseguim treure molt bé la pilota des del darrere, combinem bé al mig camp i arribem a generar diverses ocasions. Defensivament, vam estar sòlids però vam cometre un parell de faltes absurdes a prop de la nostra àrea. El marcador es va mantenir 0-0 gairebé tota la primera part fins que al minut 34 ens vam aconseguir avançar gràcies a un gol de córner. A la segona part els rivals van intensificar la seva pressió i ens va costar més treure la pilota jugada, tot i així seguim generant ocasions, algunes molt clares. Al min 60 aconsegueixen empatar-nos també de córner i faltant 5 min aconseguim posar el 2-1 definitiu.

Hospitalense 2-1 Infantil D

(Castellano)

Montañesa 1-3 Infantil A

Encuentro muy importante y en campo difícil. Mala primera parte, pero aún así, vencemos 0-1. Segunda parte mejoramos, aunque encajamos gol en salida de balón, el equipo reacciona bien y cerramos el partido.

Infantil B 2-0 Vilassar de Dalt

Infantil C 2-1 Daumar

Partido difícil contra un muy buen rival. En la primera parte conseguimos sacar muy bien el balón desde atrás, combinamos bien en medio campo y llegamos a generar varias ocasiones. Defensivamente, estuvimos sólidos pero cometimos un par de faltas absurdas cerca de nuestra área. El marcador se mantuvo 0-0 casi toda la primera parte hasta que en el minuto 34 nos conseguimos adelantar gracias a un gol de córner. En la segunda parte los rivales intensificaron su presión y nos costó más sacar el balón jugado, aún así seguimos generando ocasiones, algunas de ellas muy claras. En el min 60 consiguen empatarnos también de córner y faltando 5 min logramos poner el 2-1 definitivo.

Hospitalense 2-1 Infantil D