Condemna davant la situació viscuda a Riudarenes

06/02/2023

La Fundació Esportiva Grama vol fer pública la seva indignació pel tracte rebut per part del Girona FC i la situació viscuda a la seva visita al Municipal de Riudarenes, on el filial juga els partits de Tercera Federació.

Allà ens hi hem trobat unes instal·lacions completament indignes per un club de primer nivell com ho és el conjunt gironí. Dutxes completament trencades, vestidors d’espai molt reduït i sense aigua calenta per a que els jugadors es dutxessin després del partit. Val a dir que això no és el primer cop que passa, ja què per 3r any consecutiu, la FE Grama s’ha trobat sense aigua calenta per dutxar-se al Municipal de Riudarenes. A més, el nostre president i els directius desplaçats han hagut de veure el partit dempeus i com han pogut degut a la falta de graderies o seients.

El director esportiu de l’entitat ha expressat la seva queixa al club, un fet que també han realitzat des de la Junta Directiva, i aquesta indignació serà traslladada a la Federació. És indigne que a una categoria com la Tercera Federació es pugui permetre la disputa dels partits en aquestes instal·lacions.

La Fundació Esportiva Grama quiere hacer pública su indignación por el trato recibido por parte del Girona FC y la situación vivida en su visita al Municipal de Riudarenes, donde el filial juega los partidos de Tercera Federación.

Allí nos hemos encontrado unas instalaciones completamente indignas por un club de primer nivel como lo es el conjunto gerundense. Duchas completamente rotas, vestuarios de espacio muy reducido y sin agua caliente para que los jugadores se ducharan después del partido. Cabe decir que esto no es la primera vez que ocurre, ya que por 3r año consecutivo, la FE Grama se ha encontrado sin agua caliente para ducharse en el Municipal de Riudarenes. Además, nuestro presidente y los directivos desplazados han tenido que ver el partido de pie y cómo han podido debido a la falta de gradas o asientos.

El director deportivo de la entidad ha expresado su queja en el club, algo que también han realizado los directivos, y esta indignación será trasladada a la Federación. Es indigno que en una categoría como la Tercera Federación se pueda permitir la disputa de los partidos en estas instalaciones.