Aleví A:

Aleví A 6-1 Hospitalet

Partit complet de l’equip, on va entrar de ple en el partit avançant-3-0 en el primer quart i 5-0 al descans. Segona part una mica espessa ja que l’equip sota una mica el ritme, però 3 punts importantíssims que ens permet estar a dalt. Felicitar als xavals, partit de 10

 

Alevin A 6-1 Hospitalet

Partido completo del equipo, donde entró de pleno en el partido adelantandose 3-0 en el primer cuarto y 5-0 en el descanso. Segunda parte un poco espesa ya que el equipo bajo un poco el ritmo, pero 3 puntos importantisimos que nos permite estar arriba. Felicitar a los chavales, partido de 10

Aleví B:

Parets 2-3 AB

Aquest equip comença a rodar, Parets ens ha intentat treure la pilota jugada però la nostra pressió els ha obligat a llançar, que era el que volíem, hem estat ràpids en les contres i molt efectius de cara a porta, tres punts molt bons fora de casa .

 

Parets 2 – 3 AB

Este equipo empieza a rodar , Parets nos ha intentado sacar la pelota jugada pero nuestra presión les ha obligado a lanzar, que era lo que queríamos, hemos sido rápidos en las contras y muy efectivos de cara a puerta, tres puntos muy buenos fuera de casa.

Aleví C:

St Gabriel 6-2 AC

Bon partit tot i el resultat, davant un gran equip. La bona predisposició dels nois i la seva implicació permeten competir durant moltes fases del partit. Després d’encaixar un gol matiner en un servei de banda, els nois fan una feina meravellosa per acabar perdent per la mínima a la primera meitat. Després de la represa vam encaixar el 2n molt aviat. Tot i el contratemps l’equip es reposa retallant 2 a 1. Els de St. Adrià s’avançaven des del punt de penal per posar el 3 a 1. Una vegada més l’equip tornava a refer-se i es posava 4 a 2. En dos errors provocats per la precipitació per retallar en el marcador, vam rebre els 2 gols que posaven el resultat final.

 

St. Gabriel 6-2 AC

Buen partido a pesar del resultado, ante un gran equipo. La buena predisposición de los chicos y su implicación permiten competir durante muchas fases del partido. Tras encajar un gol temprano en un saque de banda, los chicos realizan un trabajo maravilloso para acabar perdiendo por la mínima en la primera mitad. Tras la reanudación encajamos el 2º muy pronto. Pese al percance el equipo se repone recortando 2 a 1. Los de St. Adrià se adelantaban desde el punto de penalti para poner el 3 a 1. Una vez más el equipo volvía a reponerse y se ponía 4 a 2. En dos errores provocados por la precipitación para recortar en el marcador, recibimos los 2 goles que ponían el resultado final.

Aleví D:

Vila 3-6 Aleví D

Aleví E:

Aleví E 3-9 La Salle

Partit on el rival molt ben posicionat i amb una pressió alta ens va posar les coses difícils.
Vam ser millorant amb els minuts però sense tenir moltes ocasions de gol. El tercer gol del rival gairebé al final del segon quart ens va deixar una mica tocats, però l’equip va saber reaccionar després del descans donant un pas cap endavant, fent bones combinacions i amb ocasions de gol clares però sense poder materialitzar-les.

 

Aleví E 3-9 La Salle

Partido donde el rival muy bien posicionado y con una presión alta nos puso las cosas dificiles.
Fuimos mejorando con los minutos pero sin tener muchas ocasiones de gol. El tercer gol del rival casi al final del segundo cuarto nos dejó un poco tocados, pero el equipo supo reaccionar después del descanso dando un paso hacia adelante, realizando buenas combinaciones y con ocasiones de gol claras pero sin poder materializarlas.

Aleví F:

Pont Marina 2-9 Aleví F

Aleví G:

Mataró 2-10 AG

Primer partit de lliga fora de casa, al principi ens ha costat molt anar agafant sensacions en un camp molt gran i ens hem posat amb un gol per sota, hem sabut remuntar bé el partit i dominar-completament a partir de mitjans del primer quart, estic molt content i satisfet amb la feina dels nois, i amb l’actitud de lluita durant tot el partit.
A poc a poc va sortint el joc combinatiu que tant hem treballat i estat buscant, a poc a poc, queda molt per treballar.

 

Mataró 2-10 AG

Primer partido de liga fuera de casa, al principio nos ha costado mucho ir cogiendo sensaciones en un campo muy grande y nos hemos puesto con un gol por debajo, hemos sabido remontar bien el partido y dominarlo completamente a partir de mediados de el primer cuarto, estoy muy contento y satisfecho con el trabajo de los chicos, y con la actitud de lucha durante todo el partido.
Poco a poco va saliendo el juego combinativo que tanto hemos trabajado y estado buscando, poco a poco, queda mucho por trabajar.

Por admin