Cadet A:

Matí de gols al municpal.
El partit es va posar aviat de cara l’equip local, ja que al minut 1, Albert errava una ocasió clara de gol, i al minut 3, seria Franco qui anotaria el 1-0. Can Buxeres mitjançant un joc molt directe s’anava acostant a poc a poc a la porteria dels colomencs. En un contraatac arribaria l’empat a 1. Però era la Fundació qui es feia amb la pilota i intentava assetjar la porteria visitant. En una bona combinació, Dídac cediria al pitxitxi Albert per posar de nou als blaus per davant. La Grama es feia amb el domini de la trobada, i abans de descans anotaria dos gols més obres de Xavi Moreno i de Franco de nou. Amb 4-1 arribàvem al descans.
A la represa l’equip visitant sortiria disposat a pujar línies i estrènyer molt més amunt. Al min52 aconseguirien escurçar distàncies mitjançant una falta frontal. Els colomencs van reaccionar ràpid, i en una jugada individual, de nou Albert, posava el 5-2 en el marcador!
Rubén Cifuentes seria l’artífex dels dos últims gols colomencs. En el minut 62 i després de sortejar fins a 5 rivals, rebia una falta a la frontal que el mateix s’encarregaria de transformar, i ja en el minut 69, i després d’una bona assistència de Marc, de nou batia al porter de Can Buxeres deixant el marcador al 7-2 final. Tercera victòria consecutiva dels de Manu Peláez, que la setmana vinent visitaran el camp de l’Espanyol!

 

Mañana de goles en el municpal.
El partido se puso pronto de cara del equipo local, ya que en el minuto 1 , Albert erraba una ocasión clara de gol, y en el minuto 3 , sería Franco quien anotaría el 1-0. Can Buxeres mediante un juego muy directo se iba acercando poco a poco a la portería de los colomenses. En un contragolpe llegaría el empate a 1. Pero era la Fundación quien se hacía con el balón e intentaba asediar la portería visitante. En una buena combinación , Dídac cedería al pichichi Albert para poner de nuevo a los azulones por delante. La Grama se hacía con el dominio del encuentro, y antes de descanso anotaría dos goles más obras de Xavi Moreno y de Franco de nuevo. Con 4-1 llegábamos al descanso.
En la reanudación el equipo visitante saldría dispuesto a subir líneas y apretar mucho más arriba. En el min52 conseguirían acortar distancias mediante una falta frontal. Los colomenses reaccionaron rápido, y en una jugada individual, de nuevo Albert, ponía el 5-2 en el marcador!
Rubén Cifuentes sería el artífice de los dos últimos goles colomenses. En el minuto 62 y tras sortear hasta 5 rivales, recibía una falta en la frontal que el mismo se encargaría de transformar, y ya en el minuto 69, y tras una buena asistencia de Marcos, de nuevo batía al portero de Can Buxeres dejando el marcador en el 7-2 final. Tercera victoria consecutiva de los de Manu Peláez , que la semana que viene visitarán el campo del Español!

Cadet B:

Apa Poble Sec 3-2 CB
Començàvem molt bé el partit, endollats i ficant el 0-1 al minut 5, fins al 20 estavem fent bon partit però amb el seu gol de l’empat ens vam enfonsar, els pitjors 20 minuts de l’equip fins ara on encaixem 3 gols, ens vam anar capcots a la meitat amb un 3-1.
Segona meitat, l’equip va saber refer-se i només començar vam ficar el 3-2, però per molt que ho intentéssim la pilota no va voler entrar.

 

Apa Poble Sec 3-2 CB
Comenzabamos muy bien el partido, enchufados y metiendo el 0-1 en el minuto 5, hasta el 20 estabamos haciendo buen partido pero con su gol del empate nos vinimos abajo, los peores 20 minutos del equipo hasta ahora donde encajamos 3 goles, nos fuimos cabizbajos a la mitad con un 3-1.
Segunda mitad, el equipo supo reponerse y nada más comenzar metimos el 3-2, pero por mucho que lo intentaramos el balón no quiso entrar.

Cadet C:

CC 2 – Badalona 2

Partit molt competit, amb una primera part d’alternances i amb un Badalona que va saber aprofitar una errada local per anar-se’n amb avantatge a la mitja part gràcies a un penal. La segona part La Grama es va mostrar més dominant i va generar diverses ocasions, però en un error que va suposar la lesió de dos jugadors locals el Badalona va aconseguir el segon. Això va servir de punt d’inflexió per al Cadet C que darrere un gran esforç va aconseguir igualar el marcador gràcies als gols de Lucas i Mario. Després d’un bon partit l’afegit encara esperava emocions fortes i que els locals van estar a un penal de consumar la remuntada però al no convertir-ho tot va quedar en taules.

 

CC 2 – Badalona 2

Partido muy competido, con una primera parte de alternancias y con un Badalona que supo aprovechar un error local para irse con ventaja a la media parte gracias a un penalti. La segunda parte La Grama se mostró más dominante y generó varias ocasiones, pero en un error que suposo la lesión de dos jugadores locales el Badalona consiguió el segundo. Eso sirvió de punto de inflexión para el Cadete C que trás un gran esfuerzo consiguió igualar el marcador gracias a los goles de Lucas y Mario. Después de un buen partido el añadido todavía aguardaba emociones fuertes y que los locales estuvieron a un penalti de consumar la remontada pero al no convertirlo todo quedó en tablas.

Cadet D:

Sant Ignasi 1-13 Cadet D

Cadet E:

Cadet E 1-6 Sant Ignasi C

Vam sortir amb moltes ganes i molt motivats. Ràpidament al minut quatre vam tenir una errada en defensa que va provocar que el rival s’avancés en el marcador 0-1. Tot i això, l’equip no va baixar els braços, seguíem amb motivació i estàvem jugant bé. Vam estar controlant tot el partit, teníem el rival tancats al seu camp i no sortien. Al minut 35 van tenir ells una jugada que ens van sobrepassar les espatlles i es van posar en el marcador 0-2. Seguíem amb actitud perquè sabíem que podíem emportar-nos el partit, els dos gols del rival clarament van ser errors nostre i ells no eren superiors a nosaltres. Seguíem lluitant i a falta de dos minuts perquè acabés la primera part vam marcar l’1-2. Ens anem a la mitja part 1-2 perdent.
Sortim a la segona part amb ganes de endur-nos el partit, ho dèiem però ens va faltar demostrar-ho al joc. Transcorreguts els primers cinc minuts de la segona part el rival ens marca el 1-3 i l’equip es va enfonsar. Tot l’equip va marxar del partit i deixem de lluitar i vam baixar els braços. El rival va marcar tres gols més amb els quals van sentenciar el partit amb un 1-6.

Dolors: El partit el regalem nosaltres, teníem davant un rival que no era millor que nosaltres, però no obstant això amb aquest partit els vam fer millors del que eren. La segona part va ser un caos, tant a nivell de joc com de ganes. Això ens va bé per plantejar-nos moltes coses i per seguir treballant. No és com comença sinó com s’acaba i hi ha molta feina.

 

Cadete E 1-6 Sant Ignaci C

Salimos con muchas ganas y muy motivados. Rápidamente en el minuto cuatro tuvimos un error en defensa que provocó que el rival se adelantara en el marcador 0-1. Aún así, el equipo no bajó los brazos, seguíamos con motivación y estábamos jugando bien. Estuvimos controlando todo el partido, teníamos al rival encerrados en su campo y no salían. En el minuto 35 tuvieron ellos una jugada que nos sobrepasaron las espaldas y se pusieron en el marcador 0-2. Seguíamos con actitud porque sabíamos que podíamos llevarnos el partido, los dos goles del rival claramente fueron fallos nuestro y ellos no eran superiores a nosotros. Seguíamos luchando y a falta de dos minutos para que acabase la primera parte marcamos el 1-2. Nos vamos a la media parte 1-2 perdiendo.
Salimos a la segunda parte con ganas de llevarnos el partido, lo decíamos pero nos faltó demostrarlo en el juego. Transcurridos los primeros cinco minutos de la segunda parte el rival nos marca el 1-3 y el equipo se vino abajo. Todo el equipo se fue del partido y dejamos de luchar y bajamos los brazos. El rival marcó tres goles más con los cuales sentenciaron el partido con un 1-6.

Dolors: El partido lo regalamos nosotros, teníamos delante a un rival que no era mejor que nosotros, pero sin embargo con este partido les hicimos mejores de lo que eran. La segunda parte fue un caos, tanto a nivel de juego como de ganas. Esto nos va bien para plantearnos muchas cosas y para seguir trabajando. No es como empieza sino como acaba y hay mucho trabajo.

Por admin