Final de lliga per als nostres Prebenjamins.

Prebenjamí A:

Sant Andreu 1-7 Prebenjamí A

Prebenjamí B:

Preb B 1-6 U. Parc
Últim partit de lliga on ens enfrontàvem al campió i invicte Parc.
Primer quart on vam ser superiors per joc i ocasions, però el seu major pegada va fer posar-se per davant en el marcador.
A partir del segon quart, les forces es equlibraron, però la sort seguia d’esquena en forma de dos travessers. Ells no perdonaven cara a gol, i els tants anaven pujant al marcador. Al final la recompensa del gol per tancar el partit. Marcador molt voluminós per que s’ha vist al terreny de joc.
Punt i final a una temporada magnífica on tots els jugadors han crescut com a tal. Bona evolució de tots. A seguir treballant la temporada vinent.

Preb B 1-6 U.D. Parc
Último partido de liga donde nos enfrentábamos al campeón e invicto Parc.
Primer cuarto donde fuimos superiores por juego y ocasiones, pero su mayor pegada les hizo ponerse por delante en el marcador.
A partir del segundo cuarto, las fuerzas se equlibraron, pero la suerte seguía de espaldas en forma de dos largueros. Ellos no perdonaban cara a gol, y los tantos iban subiendo en el marcador. Al final la recompensa del gol para cerrar el partido. Marcador muy abultado para lo visto en el terreno de juego.
Punto y final a una temporada magnífica donde todos los jugadores han crecido como tal. Buena evolución de todos. A seguir trabajando la temporada que viene.

Prebenjamí C:

Cornellà 1-4 Pre C
Darrera jornada a casa del Cornella, únic equip que encara no havíem guanyat, 1-4 amb el partit disputat però les ocasions més clares han estat per la nostra part sent materialitzades, vam acabar la temporada com a segons i molt orgullosos de la feina de l’equip aquest any.

Cornellà 1-4 Pre C
Última jornada en casa del Cornella, único equipo que aún no habíamos ganado, 1-4 con el partido disputado pero las ocasiones más claras han sido por nuestra parte siendo materializadas, acabamos la temporada como segundos y muy orgullosos del trabajo del equipo este año.

Prebenjamí D:

Pred 1-6 Can Buxeres
Partit difícil contra el líder en el qual han estat superiors a nosaltres. On en el primer i últim quart ens van marcar les majories dels gols, en el segon i tercer quart vam aguantar més la posició. Golejada molt dura per a l’equip però tot i així el nostre equip ha anat a jugar al que sabem i hem aconseguit marca-li un gol.

PreD 1-6 Can Buxeres
Partido difícil contra el líder en el que han sido superiores a nosotros. Donde en el primer y último cuarto nos marcaron las mayorías de los goles, en el segundo y tercer cuarto aguantamos más la posición. Goleada muy dura para el equipo pero aún así nuestro equipo ha ido a jugar a lo que sabemos y hemos conseguido marcale un gol.

Prebenjamí E:

Sense dades