Boníssima última jornada de les nostres noies

Infantil Fem. A:

Infantil Fem. A 7 -2 Fontsanta
Partit en el qual vam començar guanyant i així continuem dominant tot el partit, les teníem acorralades en el seu camp, molt bon partit de les nostres noies, últim partit de lliga.

Infantil Fem. A 7 -2 Fontsanta
Partido en el cual empezamos ganando y así continuamos dominando todo el partido, las teníamos acorraladas en su campo, muy buen partido de nuestras chicas, último partido de liga.

Infantil Fem. B:

Mataró 3-9 Infantil Fem. B
Partit en el qual tot i la calor, es va jugar força bé i per això sentenciem aquesta lliga invictes: ben merescut! Al final, ens vam quedar amb una jugadora menys i per ahi va arribar algun gol del rival.
El més important d’aquestes noies és que han quedat invictes, no han perdut cap partit i sobretot, són campiones de lliga.
La temporada que, a primera!

Mataró 3-9 Infantil Fem. B
Partido en el que pese a la calor, se jugó bastante bien y por ello sentenciamos esta liga invictas:¡ bien merecido! Al final, nos quedamos con una jugadora menos y por ahi llegó algún gol del rival.
Lo más importante de estas chicas es que han quedado invictas, no han perdido ningún partido y sobre todo, son campeonas de liga.
¡La próxima temporada, a primera!