Gran partit de l’Infantil E per acabar la temporada.

Infantil D:

Infantil D 6-4 Les Corts

Infantil E:

Infantil I 2-1 Poblenou

Inicialment hem sortit adormits, ens ha costat gairebé tota la primera part ficar-nos dins del partit. Teníem la possessió de la pilota però ens costava finalitzar les jugades. El rival se’ns ha avançat al marcador arran d’una falta i ens hem despertat. Hem començat a iniciar jugades amb més èxit. A falta de cinc minuts perquè acabés la primera part hem aconseguit l’empat.

A la segona part volíem intentar fer jugades millors i rectificar els errors. Ens hem tornat a dormir i ens costava jugar amb rapidesa i fluïdesa. Era un continu atac nostre però no aconseguíem finalitzar amb èxit. A falta de poc hem tingut una jugada molt bona que hem aconseguit sentenciar el partit.

Dolors: finalitza una temporada molt bona. Estic molt orgullosa d’haver portat a aquest grup i aconseguir que donessin un canvi a través de molta feina.

 

Infantil E 2-1 Poblenou

Inicialmente hemos salido dormidos, nos ha costado casi toda la primera parte meternos dentro del partido. Teníamos la posesión del balón pero nos costaba finalizar las jugadas. El rival se nos ha adelantado en el marcador a raíz de una falta y nos hemos despertado. Hemos comenzado a iniciar jugadas con más éxito. A falta de cinco minutos para que acabase la primera parte hemos conseguido el empate.

En la segunda parte queríamos intentar realizar jugadas mejores y rectificar los fallos. Nos hemos vuelto a dormir y nos costaba jugar con rapidez y fluidez. Era un continuo ataque nuestro pero no conseguíamos finalizar con éxito. A falta de poco hemos tenido una jugada muy buena que hemos conseguido sentenciar el partido.

Dolors: finaliza una temporada muy buena. Estoy muy orgullosa de haber llevado a este grupo y conseguir que dieran un cambio a través de mucho trabajo.