FE Grama 3-1 CF Montañesa: victòria balsàmica al Municipal de la Grama

08/04/2024

La Grama fa un bon partit i supera la Montañesa per trencar la mala dinàmica de resultats

Retrobament amb el camí de la victòria per la Fundació Esportiva Grama. L’equip portava uns quants partits encadenant bon joc i esforç però que no servia per aconseguir sumar els 3 punts, sempre necessaris però més encara en aquest tram de temporada. Els de Joan Esteva van aconseguir materialitzar el bon partit en gols i van superar per 3 gols a 1 al club amic de la Montañesa, a qui desitgem molta sort d’aquí en endavant.

Des d’un inici, la Grama va ser superior al seu rival. El domini colomenc fou constant davant una ben plantada Montañesa, que també va voler dir la seva. Tot i això, l’equip de Joan Esteva va aconseguir posar-se per davant ben ràpid. Al 13’, Nil Pradas va avançar la Grama amb un xut ajustat des de l’interior de l’àrea. 8 minuts més tard, al 21’, Varona va aprofitar una bona passada de Padillo per fer el segon i encarrilar el partit, arribant amb aquest resultat al descans.

A la represa, la Monta va apretar una mica més amunt i va aconseguir el 2-1, anotat per Suaibo amb un gran xut creuat. Aquest gol no va suposar que la Grama es tirés enrere i es tanqués, sino tot el contrari. L’equip va anar a pel tercer i el va trobar. De nou Padillo va ser l’assistent i aquest cop Ñito, que s’ubicava al segon pal i va fer un gran partit, va ficar el peu per introduir la pilota al fons de la xarxa. L’àrbitre va expulsar a Roger Garcia a falta de poc més de 10 minuts i tocava defensar-se fins al final, fet que l’equip va executar a la perfecció per acabar sumant els 3 punts molt importants al Municipal de la Grama.

El proper partit de la Fundació Esportiva Grama serà diumenge a partir de les 16:30h, data en què visitarem l’estadi del CF Peralada. Queden 6 finals, equip. JUNTS! SEGUIM, GRAMA!

La Grama hace un buen partido y supera a la Montañesa para romper la mala dinámica de resultados

Reencuentro con el camino de la victoria para la Fundació Esportiva Grama. El equipo llevaba varios partidos encadenando buen juego y esfuerzo pero que no servía para conseguir sumar los 3 puntos, siempre necesarios pero más aún en este tramo de temporada. Los de Joan Esteva consiguieron materializar el buen partido en goles y superaron por 3 a 1 al club amigo de la Montañesa, al que deseamos mucha suerte de aquí en adelante.

Desde un inicio, la Grama fue superior a su rival. El dominio colomense fue constante ante una apuesto Montañesa, que también quiso decir la suya. Sin embargo, el equipo de Joan Esteva logró ponerse por delante muy rápido. En el 13’, Nil Pradas adelantó a la Grama con un disparo ajustado desde el interior del área. 8 minutos más tarde, en el 21′, Varona aprovechó un buen pase de Padillo para hacer el segundo y encauzar el partido, llegando con este resultado al descanso.

En la reanudación, la Monta apretó un poco más arriba y logró el 2-1, anotado por Suaibo con un gran disparo cruzado. Este gol no supuso que la Grama se echara atrás y se cerrara, sino todo lo contrario. El equipo fue a por el tercero y lo encontró. De nuevo Padillo fue el asistente y esta vez Ñito, que se ubicaba en el segundo palo e hizo un gran partido, metió el pie para introducir el balón en el fondo de la red. El árbitro expulsó a Roger Garcia a falta de poco más de 10 minutos y tocaba defenderse hasta el final, lo que el equipo ejecutó a la perfección para acabar sumando los 3 puntos muy importantes en el Municipal de la Grama.

El próximo partido de la Fundació Esportiva Grama será el domingo a partir de las 16:30h, fecha en la que visitaremos el estadio del CF Peralada. Quedan 6 finales, equipo. ¡JUNTOS! SEGUIMOS, GRAMA!