La Grama visita Little Caesars Pizza

03/04/2024

Com ja vam anunciar fa uns dies, Little Caesars Pizza s’ha convertit en nou sponsor oficial de la Fundació Esportiva Grama. La prestigiosa empresa nordamericana, que té milers d’ubicacions al voltant del món, ha obert un local a Santa Coloma i s’ha sumat al projecte de la Grama.

Per a celebrar-ho i donar-los la benvinguda, el primer equip, juntament amb membres de la Junta Directiva i empleats, va acudir al local ubicat a l’Avinguda Santa Coloma nº16 per degustar el meravellós producte del qual disposa Little Caesars Pizza. Des dels entrants de pa amb formatge fins a les nombroses pizzes de diferents sabors (Margarita, Pepperoni, Hawaiana, 4 Formatges, Barbacoa, Vegetal…); tothom va quedar molt satisfet de la visita i es van mostrar amb ganes de tornar a la pizzeria amb el 10% de descompte que disposen per ser jugadors de la Grama. Recordem que presentant el carnet de soci del club, es pot gaudir d’un 10% de descompte.

Al Little Caesars Pizza de l’Avinguda Santa Coloma ens van rebre molt amablement els dos representants de l’empresa: Ignacio Gutiérrez i Francisco Morellón, així com tots els empleats. Va ser un agradable sopar juntament amb la familia de Little Caesars Pizza per celebrar la seva unió a la Fundació Esportiva Grama i donar-los la benvinguda a la ciutat de Santa Coloma de Gramenet.

BENVINGUTS A LA FAMILIA DE LA GRAMA, LITTLE CAESARS PIZZA!

Como ya anunciamos hace unos días, Little Caesars Pizza se ha convertido en nuevo sponsor oficial de la Fundació Esportiva Grama. La prestigiosa empresa norteamericana, que cuenta con miles de ubicaciones alrededor del mundo, ha abierto un local en Santa Coloma y se ha sumado al proyecto de la Grama.

Para celebrarlo y darles la bienvenida, el primer equipo, junto a miembros de la Junta Directiva y empleados, acudió al local ubicado en la Avenida Santa Coloma nº16 para degustar el maravilloso producto del que dispone Little Caesars Pizza. Desde los entrantes de masa depan con queso hasta las numerosas pizzas de distintos sabores (Margarita, Pepperoni, Hawaiana, 4 Quesos, Barbacoa, Vegetal…); todo el mundo quedó muy satisfecho de la visita y se mostraron con ganas de volver a la pizzería con el 10% de descuento que disponen por ser jugadores de la Grama. Recordamos que presentando el carnet de socio del club, se puede disfrutar de un 10% de descuento.

En el Little Caesars Pizza de la Avenida Santa Coloma nos recibieron muy amablemente los dos representantes de la empresa: Ignacio Gutiérrez y Francisco Morellón, así como todos los empleados. Fue una agradable cena junto con la familia de Little Caesars Pizza para celebrar su unión a la Fundació Esportiva Grama y darles la bienvenida a la ciudad de Santa Coloma de Gramenet.

BIENVENIDOS A LA FAMILIA DE LA GRAMA, LITTLE CAESARS PIZZA!