CF Peralada 1 – 2 FE Grama: Segona victòria consecutiva

15/04/2024

La Grama aconsegueix donar-li la volta al gol inicial dels locals i suma els 3 punts al difícil camp del Peralada

Victòria a domicili de la Grama a terres gironines després de remuntar el primer gol del CF Peralada. L’equip va adaptar-se a les difícils condicions de la gespa natural del Municipal de Peralada i va ser capaç de competir a un partit complicat per acabar sumant 3 punts força importants.

L’equip va iniciar el duel ben plantat a Peralada i el partit va agafar la dinàmica des de l’inici. Pilotades recurrents i joc aeri constant, sense encadenar una bona possessió de pilota. Els de Joan Esteva es van adaptar a les condicions de joc. Tot i això, el Peralada va colpejar primer al 18’. La defensa va refusar bé la pilota i aquesta va arribar a Micaló, que amb un xut des de casa seva va ficar-la a l’escaire. Tocava remuntar.

La Grama no es va vindre avall i pocs minuts després, al 26’, va igualar el partit. Servei de cantonada que arriba a Palomeque al segon pal i el defensa remata per introduir la pilota al fons de la xarxa. Poc més va succeïr durant el primer temps fins que a la darrera jugada de l’afegit va arribar el segon. Pau Rosales va fer una bona jugada individual i la seva passada enrere va tocar en un defensa que s’introdueix la pilota en pròpia porteria. Gol psicològic abans que l’àrbitre xiulés el final.

A la represa, el Peralada va intentar fer el gol de l’empat, però la Grama va estar ben plantada i va evitar de forma constant els atacs dels xampanyers. L’equip de Joan Esteva també ho va intentar al contracop, però no va aconseguir materialitzar el que hagués estat el 3r i definitiu gol.

Tres punts més al casiller de la Fundació Esportiva Grama. Queden 5 partits de lliga i lluitarem fins el final. El proper partit serà diumenge a partir de les 11:45h, data en què rebrem la visita del CF Pobla de Mafumet. SEGUIM, EQUIP!

La Grama consigue darle la vuelta al gol inicial de los locales y suma los 3 puntos en el difícil campo del Peralada

Victoria a domicilio de la Grama en tierras gerundenses tras remontar el primer gol del CF Peralada. El equipo se adaptó a las difíciles condiciones del césped natural del Municipal de Peralada y fue capaz de competir en un partido complicado para acabar sumando 3 puntos bastante importantes.

El equipo inició el duelo bien plantado en Peralada y el partido cogió una dinámica constante desde el inicio. Pelotazos recurrentes y juego aéreo constante, sin encadenar una buena posesión de pelota. Los de Joan Esteva se adaptaron a las condiciones de juego. Sin embargo, el Peralada golpeó primero al 18′. La defensa rechazó bien el balón y éste llegó a Micaló, que con un disparo desde su casa la metió por toda la escuadra. Tocaba remontar.

La Grama no se vino abajo y pocos minutos después, en el 26′, igualó el partido. Saque de esquina que llega a Palomeque en el segundo palo y el defensa remata para introducir el balón en el fondo de la red. Poco más sucedió durante el primer tiempo hasta que en la última jugada del añadido llegó el segundo. Pau Rosales hizo una buena jugada individual y su pase atrás tocó en un defensa que se introduce el balón en propia portería. Gol psicológico antes de que el árbitro pitara el final del primer tiempo.

En la reanudación, el Peralada intentó marcar el gol del empate, pero la Grama estuvo bien plantada y evitó de forma constante los ataques de los locales. El equipo de Joan Esteva también lo intentó al contragolpe, pero no logró materializar lo que hubiera sido el 3º y definitivo gol.

Tres puntos más en el casillero de la Fundació Esportiva Grama. Quedan 5 partidos de liga y lucharemos hasta el final. El próximo partido será el domingo a partir de las 11:45h, fecha en la que recibiremos la visita del CF Pobla de Mafumet. SEGUIMOS, EQUIPO!