Encara que segueix quart l’Aleví D de la FEGrama ha caigut a casa del Poble Nou per 4-3

L’Aleví D de la FEGrama ha caigut a casa del Poble Nou per 4-3.

L’equip de l’Isma Román la derrota no el fa moure’s de la taula i segueix a dalt de la classificació a la quarta posició amb 34 punts al grup dels que tenen més de 30 punts, juntament amb l‘Arrabal, el Catalònia i el líder l’Escola Brafa.

El partit va començar molt complicat amb un gol en contra al minut 2 però Mauro Aragó va empatar pocs minuts desprès, al 10. De nou es van avançar els de Barcelona al minut 20 però tres minuts desprès va empatar Adrián Gutiérrez per la Fundació Grama.

Altre cop es vàren avançar els del Poble Nou però arribaria l’empat quan Adrián faria el seu doblet al seu compte particular. Nomès la sort dels locals va fer que marquessin el 4-3 que a la postre seria el marcador definitiu.

A la jornada 16 el conjunt de la Fundació Grama viatjarà al Complex Esportiu de la Bàscula per enfrontar-se a l’Escola Àngel Pedraza, que van setens amb 25 punts, deu punts menys que els de Santa Coloma. Això serà el diumenge 9 de febrer des de les 8:45 hores a un camp com el de La Bàscula també de gespa artificial.

Alé Grama!!!

El Alevín D de la FEGRAMa ha caído en casa del Pueblo Nuevo por 4-3 .

El equipo de Isma Román la derrota no lo hace moverse de la mesa y sigue arriba de la clasificación en la cuarta posición con 34 puntos al grupo de los que tienen más de 30 puntos , junto con el Arrabal , el Catalònia y el líder la Escuela Brafa .

El partido empezó muy complicado con un gol en contra en el minuto 2 pero Mauro Aragón empató pocos minutos después , al 10. De nuevo se adelantaron los de Barcelona en el minuto 20 pero tres minutos después empató Adrián Gutiérrez por la Fundación Grama .

Otra vez se llevaron a adelantar los del Pueblo Nuevo pero llegaría el empate cuando Adrián haría su doblete en su cuenta particular . Sólo la suerte de los locales hizo que marcaran el 4-3 que a la postre sería el marcador definitivo .

En la jornada 16 el conjunto de la Fundación Grama viajará el Complejo Deportivo de la Báscula para enfrentarse a la Escuela Ángel Pedraza , que séptimos con 25 puntos , diez puntos menos que los de Santa Coloma . Esto será el domingo 9 de febrero desde las 8:45 horas a un campo como el de La Báscula también de césped artificial .