Victòria clara del Preferent Juvenil de la FE Grama al Centro Europeo Tecnofutbol per 4-0

La segona victòria dels últims cinc partits ha servit a l’equip Preferent Juvenil de la FE Grama ha acostar-se al conjunt d’equips dominants d’aquest grup 4.

A la posició vuitena amb 26 punts, els jugadors dirigits per Toni Rovira i Isma Poveda donen aquesta empenta a la classificació per confirmar que encara queden molts partits fins acabar la lliga.

El resultat de 4-0 contra el penúltim, el Centro Europeo Tecnofutbol, dona un alé de confiança per als joves jugadors que veuen en aquesta jornada 17 que són nomès tres equips els que han aconseguit guanyar de tots els vuits primers a la classificació.

El primer gol dels nostres de la Fundació Grama arribava molt aviat. Era el minut 3 i Godbless endollava a la xarxa el primer al Nou Municipal de Santa Coloma de Gramenet.

I és que el domini va ser tan clar i poderòs que el segon va arribar nomès deu minuts desprès mitjançant Dayron. A la segon part desprès del descans, arribarien els gols de la traquilitat de Jariga i de Raúl Romero.

A la jornada 18 els jugadors de la Fundació Esportiva Grama rebran a l’Horta, onzè classificat amb 22 punts (nomès quatre menos que els de Santa Coloma) el dissabte 8 de febrer des de les 12:45 hores.

Per això incidim a tots els socis de la Fundació Esportiva Grama i als amants del futbol de Santa Coloma a acudir a donar suport els jugadors el pròxim cap de setmana al Nou Municipal.

Alé Grama!!!

La segunda victoria de los últimos cinco partidos ha servido al equipo Preferente Juvenil de la FE Grama ha acercarse al conjunto de equipos dominantes de este grupo 4 .

En la posición octava con 26 puntos, los jugadores dirigidos por Toni Rovira y Isma Poveda dan este empuje a la clasificación para confirmar que todavía quedan muchos partidos hasta terminar la liga.

El resultado de 4-0 contra el penúltimo , el Centro Europeo Tecnofutbol , da un aliento de confianza para los jóvenes jugadores que ven en esta jornada 17 que son sólo tres equipos los que han conseguido ganar todos los ocho primeros en la clasificación.

El primer gol de nuestros de la Fundación Grama llegaba muy pronto. Era el minuto 3 y Godbless enchufe en la red el primer en el Nou Municipal de Santa Coloma .

Y es que el dominio fue tan claro y poderoso que el segundo llegó sólo diez minutos después mediante Dayron . En la segunda parte después del descanso , llegarían los goles de la traquilitat de Jariga y de Raúl Romero .

En la jornada 18 los jugadores de la Fundación Deportiva Grama recibirán a la Huerta, undécimo clasificado con 22 puntos (sólo cuatro menos que los de Santa Coloma ) el sábado 8 de febrero desde las 12:45 horas .

Por eso incidimos a todos los socios de la Fundación Deportiva Grama y los amantes del fútbol de Santa Coloma a acudir a apoyar a los jugadores el próximo fin de semana en el Nou Municipal .