El Prebenjamí A de la FEGrama segueix com a líder desprès de la victòria contundent a casa de l’Escola de Futbol Premier per 0-11.

Amb aquests 40 punts en 14 jornades i nomès un empat, els 136 gols certifiquen que l’equip de Jonathan i Banda són uns cracks del futbol.

La llauna la va obrir Kevin Bedmar al minut 4, que terminarà fent un doblet. Desprès la sort seria també de part dels jugadors de la Fundació Grama amb un gol en pròpia porta. El 0-3 va ser obra d’Isaac Requena. El quart de Carlos Alcántara que realitzaria un doblet particular. Biel Ortega, la fémina Tatiana Pérez, Héctor Linde i Aleix Delgado deixarien el marcador definitiu de 0-11 al Municipal Valle Hebrón de Barcelona.

A la jornada 16, el conjunt de la Fundació Grama s’enfronta a la Fundació Esportiva Hospitalet, vuitena amb 24 punts, al Municipal Provençana el pròxim dissabte 8 de febrer a les 12:30 hores.

Animem a tots els socis de la Fundació Grama i aficionats en general al futbol a donar suport a aquest i tots els equips de Santa Coloma, tant al Nou Municipal com als desplaçaments per gaudir del bon futbol.

Alé Grama!!!

El Prebenjamín A de la FEGRAMa sigue como líder después de la victoria contundente en casa de la Escuela de Fútbol Premier por 0-11 .

Con estos 40 puntos en 14 jornadas y sólo un empate , los 136 goles certifican que el equipo de Jonathan y Banda son unos cracks del fútbol .

La lata la abrió Kevin Bedmar en el minuto 4, que terminará haciendo un doblete . Después la suerte sería también de parte de los jugadores de la Fundación Grama con un gol en propia puerta. El 0-3 fue obra de Isaac Requena . El cuarto de Carlos Alcántara que realizaría un doblete particular . Biel Ortega , la fémina Tatiana Pérez , Héctor Linde y Aleix Delgado dejarían el marcador definitivo de 0-11 en el Municipal Valle Hebrón de Barcelona .

En la jornada 16 , el conjunto de la Fundación Grama enfrenta a la Fundación Deportiva Hospitalet , octava con 24 puntos , en el Municipal Provençana el próximo sábado 8 de febrero a las 12:30 horas .

Animamos a todos los socios de la Fundación Grama y aficionados en general al fútbol a apoyar este y todos los equipos de Santa Coloma , tanto en el Nou Municipal como los desplazamientos para disfrutar del buen fútbol.

Por admin