Veterans:

Cop d’autoritat dels Veterans de la Fundació Grama.
Partit contra el segon classificat que estava a tres punts de la Fundació.
L’equip va sortir molt concentrat conscient de la importància del partit i des del primer minut va començar a jugar movent la pilota a fent córrer al rival d’un costat a un altre.
La Fundació gràcies al seu domini va avançar a la primera part i així es va anar amb el 1-0 al descans.
A la segona part l’equip rival va sortir buscant l’empat i gràcies a una recuperació en sortida de pilota de la Fundació va aconseguir l’empat però a partir d’aquí la Fundació va tornar a ser amo i senyor del partit i quan el cansament de l’equip rival va començar a passar factura començar a arribar els gols de la Fundació fins el resultat final de 6-1 final.
La Fundació distància a un rival directe a sis punts i demostra que aquest any està molt conscienciat en tornar a ser campions.

Golpe de autoridad de los Veteranos de la Fundación Grama.
Partido contra el segundo clasificado que estaba a tres puntos de la Fundación.
El equipo salió muy concentrado consciente de la importancia del partido y desde el primer minuto comenzó a jugar moviendo el balón a haciendo correr al rival de un lado a otro.
La Fundación gracias a su dominio adelantó en la primera parte y así se fue con el 1-0 al descanso.
En la segunda parte el equipo rival salió buscando el empate y gracias a una recuperación en salida de balón de la Fundación consiguió el empate pero a partir de ahí la Fundación volvió a ser dueño y señor del partido y cuando el cansancio del equipo rival comenzó a pasar factura empezaron a llegar los goles de la Fundación hasta el resultado final de 6-1 final.
La Fundación distancia a un rival directo a seis puntos y demuestra que este año está muy concienciado en volver a ser campeones.

Por admin