Una de freda i una de calenta de les nostres noies.

Infantil- Femenino A:

Partit el qual vam començar aguantant bé, el primer quart només anàvem perdent d’un, acabant el primer temps 0 a 2 .Després les nostres es van enfonsar i ens van començar a caure gols. Toca seguir treballant.

Alevin infantil A
Grama 0 – 10 Sant grabiel
Partido el cual empezamos aguantando bien, el primer cuarto solo íbamos perdiendo de uno , acabando el primer tiempo 0 a 2 .Después las nuestras se vinieron abajo y nos empezaron a caer goles. Toca seguir trabajando.

Infantil- Femenino B:

Martinenc -0
Fundació Gramenet -16
Partit molt tranquil des de principi al final, vam començar sense ritme però a mesura que passava el partit hem començat a agafar un ritme que les contràries no han pogut seguir, content pel partit i resultat, ara toca seguir somiant amb l’objectiu de principi temporada, intentar guanyar la lliga.

Martinenc -0
Fundacion Gramanet -16
Partido muy tranquilo desde principio al final, empezamos sin ritmo pero a medida que pasaba el partido hemos empezado a coger un ritmo que las contrarias no han podido seguir , contento por el partido y resultado , ahora toca seguir soñando con el objetivo de principio temporada , intentar ganar la liga.