Els més petits de la Grama, cròniques de la jornada.

Prebenjamí A

PREBENJAMÍ A

Derbi dels nois d’Alex Martínez contra el Badalona. El PREBENJAMÍ A de la Grama va haver de fer un gran partit per superar als nostres veïns. L’equip visitant es va avançar al marcador però el treball i el bon criteri amb la pilota van fer possible la remuntada i la victòria final per 4-1. Moral i bon joc abans de visitar al segon classificat la propera setmana.

Derbi de los chicos de Alex Martínez contra el Badalona. El PREBENJAMÍN A de la Grama tuvo que hacer un gran partido para superar a nuestros vecinos. El equipo visitante se adelantó en el marcador pero el trabajo y el buen criterio con el balón hicieron posible la remontada y la victoria final por 4-1. Moral y buen juego antes de visitar al segundo clasificado la próxima semana.

PREBENJAMÍ B

Podem resumir el partit del PREBENJAMÍ B contra la Penya Cinc Copes com un partit amb moltes ocasions però poca fortuna de cara a gol. Durant els dos primers quarts els nostres no van tenir rival en possessió i una bona jugada d’Aleix la va poder materialitzar Álvaro per posar el 0-1 al marcador. Encara així la única ocasió del Cinc Copes va significar l’empat. Aleix, mostrant una bona reacció de l’equip va posar l’1-2 amb un bon xut des de lluny. A la represa la tònica del partit va ser idèntica, molta possessió, ocasions clares però poca efectivitat i, així, en una badada el Cinc Copes va anotar l’empat a 2.  L’últim quart l’equip de Rubén Jiménez va sortit a per totes. Nahuel en una bona jugada de pressió va anotar el tercer gol de la Grama i Khaled va ampliar l’avantatge fent el quart amb un potent xut. Una contra del Cinc Copes als últims instants situava el marcador definitiu en 3-4. Bon partit del nostre Prebenjamí B.

Podemos resumir el partido del PREBENJAMÍN B contra la Penya Cinc Copes como un partido con muchas ocasiones pero poca fortuna de cara a gol. Durante los dos primeros cuartos los nuestros no tuvieron rival en posesión y una buena jugada de Aleix la pudo materializar Álvaro para poner el 0-1 en el marcador. Aún así la única ocasión del Cinc Copes significó el empate. Aleix, mostrando una buena reacción del equipo puso el 1-2 con un buen disparo desde lejos.
En la reanudación la tónica del partido fue idéntica, mucha posesión, ocasiones claras pero poca efectividad y, así, en un descuido el Cinc Copes anotó el empate a 2.
El último cuarto el equipo de Rubén Jiménez salió a por todas. Nahuel en una buena jugada de presión anotó el tercer gol de la Grama y Khaled amplió la ventaja haciendo el cuarto con un potente disparo. Una contra del Cinc Copes en los últimos instantes situaba el marcador definitivo en 3-4. Buen partido de nuestro Prebenjamín B.

PREMBENJAMÍ C

Amistós entre el PREBENJAMÍ C de la Fundació Esportiva Grama i Prebenjamí A del Sant Just. Resultat final 4-5.

Amistoso entre el PREBENJAMÍN C de la Fundació Esportiva Grama y Prebenjamín A del Sant Just. Resultado final 4-5

 

Partit del Prebenjamí D

PREBENJAMÍ D

Un partit molt desordenat per ambdues parts el que han disputat Barcino i PREBENJAMÍ D de la Fundació Esportiva Grama. Els nostres han tingut les seves ocasions però el porter rival ha fet un gran partit. El rival, per la seva banda, ha sigut capaç d’aprofitar les seves i endur-se la victòria per 3-0. Derrotes com aquestes serveixen a tècnics i jugadors per adonar-se que hem de seguir aprenent i treballant dia a dia.

Un partido muy desordenado por ambas partes el que han disputado Barcino y PREBENJAMÍN D de la Fundació Esportiva Grama. Los nuestros han tenido sus ocasiones pero el portero rival ha hecho un gran partido. El rival, por su parte, ha sido capaz de aprovechar las suyas  y llevarse la victoria por 3-0. Derrotas como esta sirven a técnicos y jugadores para darse cuenta de que tenemos que seguir aprendiendo y trabajando día a día.

PREBENJAMÍ E

Partit disputadíssim a les Oliveres entre el PREBENJAMÍ E de la Fundació Esportiva Grama i la U.E. Sants. Potser els resultats encara no acompanyen però en aquesta ocasió els petits jugadors de la Grama han estat empenyent  al rival fins a l’últim segon per sumar punts. Ho van fer a la Heroica però finalment el bon joc i l’empenta final va situar el marcador en un definitiu 6-6.

Partido disputadísimo en las Oliveres entre el PREBENJAMÍN E de la Fundació Esportiva Grama y la U.E. Sants. Quizás los resultados todavía no acompañan pero en esta ocasión los pequeños jugadores de la Grama han estado empujando al rival hasta el último segundo para sumar puntos. Lo hicieron a la Heroica pero finalmente el buen juego y el empuje final situó el marcador en un definitivo 6-6.

ESCOLA A

Els més petits de la Grama tenien derbi contra el Singuerlin a Can Zam. El rival era superior i els nostres han treballat bé durant el partit però els errors defensius es paguen i el Singuerlín ha guanyat per 7 – 1 a l’ESCOLA A de la Fundació Esportiva Grama. Seguim aprenent.

Los más pequeños de la Grama tenían derbi contra el Singuerlin en Can Zam. El rival era superior y los  nuestros han trabajado bien durante el partido pero los errores defensivos se pagan y el Singuerlín ha ganado por 7-1 a la ESCUELA A de la Fundació Esportiva Grama. Seguimos aprendiendo.