C.F. Santboià (foto David Ferrer)

Diumenge, a les 11:45, al Municipal de la Grama, rebem al F.C. Santboià. L’equip del Joan Baptista Milà ocupa la penúltima posició amb 11 punts.

Per qüestions extraesportives, el F.C. Santboià està patint una temporada difícil. Una sanció de la Seguretat Social ha malmès l’economia del club i, amb un pressupost molt ajustat, s’ha hagut de configurar una plantilla per competir al Grup 5 de Tercera Divisió.

Però que ningú s’enganyi, el Santboià no serà un rival fàcil aquesta jornada tot i que son una plantilla conformada per buscar la permanència. Fixem-nos en els números: només han encaixat un gol més que la Fundació Esportiva Grama (21) i només tenen tres gols menys a favor (8). És un equip que pateix quan ha de treure la pilota i està sotmès a una pressió alta però  també és un equip que ha demostrat no desmoralitzar-se davant de les adversitats i competir sempre. Ho diuen els resultats, venen de perdre per la mínima contra el líder, la Llagostera (2-1) i de guanyar a un equip molt en forma com el Granollers (2-1). Es fan forts al Joan Baptista Milà on han guanyat tres partits, però pateixen a fora de casa amb 5 derrotes i un sol empat.

Els homes de Toni Díaz han de donar un cop de puny sobre la taula i començar a sumar victòries. Som l’equip amb més empats de la categoria i guanyar a un rival directe com el Santboià pot donar l’empenta necessària per afrontar amb confiança el difícil calendari que queda fins a acabar la primera volta.

[divider]

Camilo, entrenador del Santboià. (foto: David Ferrer)

El domingo, a las 11:45, en el Municipal de la Grama, recibimos el F.C. Santboià. El equipo del Joan Baptista Milà ocupa la penúltima posición con 11 puntos.
Por cuestiones extradeportivas, el F.C. Santboià está sufriendo una temporada difícil. Una sanción de la Seguridad Social ha dañado la economía del club y, con un presupuesto muy ajustado, se ha tenido que configurar una plantilla para competir en el Grupo 5 de Tercera División.
Pero que nadie se engañe, el Santboià no será un rival fácil esta jornada aunque son una plantilla conformada para buscar la permanencia. Fijémonos en los números: sólo han encajado un gol más que la Fundació Esportiva Grama (21) y sólo tienen tres goles menos a favor (8). Es un equipo que sufre cuando tiene que sacar el balón y está sometido a una presión alta, pero también es un equipo que ha demostrado no desmoralizarse ante las adversidades y competir siempre. Lo dicen los resultados, vienen de perder por la mínima contra el líder, la Llagostera (2-1) y de ganar a un equipo muy en forma como el Granollers (2-1). Se hacen fuertes en el Joan Baptista Milà donde han ganado tres partidos, pero sufren fuera de casa con 5 derrotas y un solo empate.
Los hombres de Toni Díaz han de dar un puñetazo sobre la mesa y empezar a sumar victorias. Somos el equipo con más empates de la categoría y ganar a un rival directo como el Santboià puede dar el empuje necesario para afrontar con confianza el difícil calendario que queda hasta terminar la primera vuelta.

Por admin